Több mint kétharmados többségben (68 százalék) vannak azok, akik nem támogatják a rendezést, mert azt gondolják, hogy túl sokba kerülne, és azt a pénzt inkább hasznosabb dolgokra kellene fordítani - olvasható a HVG cikkében. A hetilap...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424
"Katonai Doktrínaigen körültekintően fogalmaz a NATO-val kapcsolatban, ugyanis nem nevesíti a fenyegetések körében a politikai-katonai szövetséget,de több a NATO által is folytatott tevékenységet „bizonyos körülmények között” annak rangsorol. Ilyen valamely katonai infrastruktúra Oroszország határához közeli telepítése, vagy a ballisztikus rakétavédelmi rendszerek fejlesztése."
Románia, Lengyelország esetében megvalósult, Ukrajna szintén abba az irányba tart.
Akkor nem érezheti ezt putyin fenyegetésként?
miért kell provokálni, egy VH -nak már nem lenne győztese.
Bizony, másoló Pali bácsi csak felvette a fizut az elvtársaktól és a legkevésbé sem végezte, ami a feladata lett volna, hogy a magyar sportot képviselje.
Beideznel egy cikket arrol hogy Ukrajna az orosz beavatkozas ELOTT akart csatlakozni a NATOhoz?
Mert jelenleg azt irod az oroszok azert leptek mert ukrajna nato tag akart lenni. A valosagban meg az idorend forditott. Miutan Orosz katonai beavatkozas volt ukran teruleten az ukranok a Natoba menekulnenek.
Hitler se azert rohanta le lengyelorszagot mert csatlakozott az ENSZhez ugye erte.
Tőlem származó idézetként tüntettél fel valamit, amit nem én írtam. Ez bizony hazugság, csalás. Mindenféle személyeskedés nélkül. Vagy másold és linkeld be, hogy az valóban tőlem származik. Ha nem (márpedig nem), akkor kérj elnézést. Ez a minimum.
"Szerintem a moszkvai olimpiát kellett volna bojkottálnunk és nem a los angelesit."
Kb az történt, hogy a magyar olimpiai bizottság úgy döntött, a magyarok részt vesznek a Los Angelesi olimpián. Meg és érkezett a jóváhagyás Moszkvából:
JOO UTAT KIIVAANUNK AZ OLIMPIAARA STOP KOEOLAJ STOP FOELDGAAZ STOP
Így aztán az MSZMP KB PB úgy döntött, hogy a magyar olimpiai bizottság döntsön másképp.
Funkcionális analfabétának tetszik lenni?
Ez is ugyanazt mondja a szuverenitásról és a függetlenségről:
" A NATO-Oroszroszág kapcsolat a NATO-Oroszország Alapokmány és a Római Nyilatkozat által megfogalmazott célokon, elveken és elkötelezettségen alapul, kiváltképp a demokratikus alapelvek és a szuverenitás, függetlenség, valamint a területi integritás tiszteletben tartásán az euro-atlanti térség minden állama számára."
Most látom csak, hogy olimpiás témában vagyunk.
Akkor kanyarodjunk vissza az olimpiához. Szerintem a moszkvai olimpiát kellett volna bojkottálnunk és nem a los angelesit.
A másik bajom pedig az, hogy az olimpia leple alatt egy csomó terrorista jön az országunkba. Békés szurkolónak álcázzák magukat és a tömegbe hajtanak kamionnal, robbantgatnak a reptéren és lövöldöznek a templomainkban meg a strandokon. Hiányzik ez nekünk?
Hiányzott Orbán doktornak, hogy a kvótanépszavazási hangulatkeltés átterjedjen az olimpiára is?
Kétharmados többségben a budapesti olimpia ellenzői
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424