Topiknyitó: Portfolio 2017. 02. 01. 19:32

Kétharmados többségben a budapesti olimpia ellenzői  

Ugrás a cikkhez
Több mint kétharmados többségben (68 százalék) vannak azok, akik nem támogatják a rendezést, mert azt gondolják, hogy túl sokba kerülne, és azt a pénzt inkább hasznosabb dolgokra kellene fordítani - olvasható a HVG cikkében. A hetilap...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=243424
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 15:36
Előzmény: #299  _pampa
Még mindig nem sikerült válaszolnod, csaló.

Ha szeretnéd, hogy még bárki emberszámba vegyen itt, illene elnézést kérned a csalásodért, hazugságodért.
_pampa 2017. 02. 02. 15:31
Előzmény: #296  Dehogynincs
ezt is lehet bogarászni:

"2010 novemberében Lisszabonban a felek elfogadnak egy a közös biztonsági kihívásokat és érdekeket keretbe foglaló Nyilatkozatot (Joint Review of the Common Challenges for the 21stCentury), amely a további, szélesebb együttműködés alapját jelentheti. Az enyhülés fontos jele, hogy a 2010-es új orosz Katonai Doktrínaigen körültekintően fogalmaz a NATO-val kapcsolatban, ugyanis nem nevesíti a fenyegetések körében a politikai-katonai szövetséget,de több a NATO által is folytatott tevékenységet „bizonyos körülmények között” annak rangsorol. Ilyen valamely katonai infrastruktúra Oroszország határához közeli telepítése, vagy a ballisztikus rakétavédelmi rendszerek fejlesztése. A NATO és Oroszország biztonságának oszthatatlan jellege – mint azt Rasmussen főtitkár a lisszaboni ülés kezdetén megfogalmazta – és az elfogadott Nyilatkozat megfelelő alapot jelenthet az álláspontok közelítéséhez, a mindkét fél számára eredményes gyakorlati együttműködéshez, ami a rakétavédelmi rendszerek összehangolt fejlesztésén túlmenően magában foglal olyan globális feladatokat is, mint a terrorizmus elleni harc, a kalózkodás és a kábítószer elleni közös fellépés.
A Szövetség Lisszabonban elfogadott új Stratégiai Koncepciója is ezt rögzítette (33-34. pont): „A NATO-Oroszország együttműködés stratégiai jelentőségű, mivel hozzájárul a béke, stabilitás és biztonság közös térségének kialakításához. A NATO nem jelent fenyegetést Oroszország számára. Ellenkezőleg: valódi stratégiai partnerséget szeretnénk látni a NATO és Oroszország között, és ennek megfelelően fogunk cselekedni, kölcsönösséget várva Oroszországtól. A NATO-Oroszroszág kapcsolat a NATO-Oroszország Alapokmány és a Római Nyilatkozat által megfogalmazott célokon, elveken és elkötelezettségen alapul, kiváltképp a demokratikus alapelvek és a szuverenitás, függetlenség, valamint a területi integritás tiszteletben tartásán az euro-atlanti térség minden állama számára. A bizonyos kérdésekkel kapcsolatos ellentétek dacára továbbra is meg vagyunk győződve arról, hogy a NATO és Oroszország biztonsága összefonódik, és egy a kölcsönös bizalmon, átláthatóságon és kiszámíthatóságon alapuló erős és konstruktív partnerség szolgálja leginkább biztonságunkat. Eltökéltek vagyunk, hogy fokozzuk a politikai konzultációkat és a gyakorlati együttműködést Oroszországgal a közös érdekek terén, beleértve a rakétavédelmet, a terrorizmus elleni, a kábítószer elleni és a kalózkodás elleni tevékenységet, valamint a szélesebb körű nemzetközi biztonság elősegítését.”

"A NATO-hoz való csatlakozásra készül Ukrajna

Petro Porosenko, ukrán államfő népszavazást tervez a NATO-hoz való csatlakozásról. Ukrajna elnöke bejelentette, mindent megtesz azért, hogy az ország NATO-tag lehessen, s reméli, hogy a népszavazáson támogatják őt."

cikk link
elemes
elemes 2017. 02. 02. 15:23
"Ezek után nem tudom, hogy mit jelent a szerződés fogalmam amikor oroszokkal állunk szemben."

Igen, lényegében erről van szó, az orosz társadalmi berendezkedésben az erősebb kutya baszik, ha magasabban vagy a feudális hierarchiában, akkor hatalmat gyakorolhatsz az alacsonyabb rangbeli fölött. A teljes államapparátus, még a rendőrség és a bíróságok is ezt a feudális rendszert szolgálják ki.

Nyugateurópaiak ezt egyszerűen nem hiszik el.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 15:11
ilyenek kár neki írni..
majd elkezd terelni megint
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 02. 02. 15:09
Előzmény: #283  _pampa
Az oroszok a budapesti szerződésben garantálták Ukrajna függetlenségét, szuverenitását és határait és cserébe Ukrajna lemondott az atomfegyvereiről.
link
"The United States of America, the Russian Federation, and the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, reaffirm their commitment to Ukraine, in accordance with the principles of the CSCE Final Act, to respect the Independence and Sovereignty and the existing borders of Ukraine."

Ezek után nem tudom, hogy mit jelent a szerződés fogalmam amikor oroszokkal állunk szemben.
Én nem kötnék velük szerződést Paks 2-ről, amíg nincs atomfegyverünk. Van egy darab papír a kezünkben, ami annyit is ér.
ts3 2017. 02. 02. 14:59
Előzmény: #292  Jon_Arbuckle
"Mondtam már, h ne haragudj! "
Most már késő.
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 14:59
Előzmény: #293  _pampa
Nem, arról, hogy idézőjelben olyanról állítottad, hogy én írtam, amit nem. Nem véletlenül nem tudtad bemásolni névvel és belinkelni az adott hozzászólást. Mert NEM VOLT olyan. Innentől te egy bizonyítottan hazug, csaló vagy.
_pampa 2017. 02. 02. 14:53
Előzmény: #291  Törölt felhasználó
csalás?

arra gondolsz, hogy tele OFF-oltad a topikokta egy véleménnynel ami valakinek a hozzászólásából ragadtál ki és ezt próbáltad terjeszteni mint a véleményét?

Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2017. 02. 02. 14:52
Előzmény: #290  ts3
ok
Mondtam már, h ne haragudj!

én nem kérem h kérj elnézést, nem sértődöm meg könnyen..
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 14:50
Előzmény: #289  _pampa
Tudod te nagyon jól. A másik topicbeli csalásodra.
ts3 2017. 02. 02. 14:49
Előzmény: #288  Jon_Arbuckle
Csak egy kid logika kell hozzá és nem kérdeznél hülyeséget.
_pampa 2017. 02. 02. 14:48
Előzmény: #287  Törölt felhasználó
mire nem válaszoltam tündérszép virágszálam? :)
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2017. 02. 02. 14:45
Előzmény: #284  ts3
mivel bántottalak meg?
Ne haragudj!
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 14:45
Előbb:
1. Válaszolj, amire te nem válaszoltál.
2. Csalásodért, hazugságodért kérj elnézést.
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2017. 02. 02. 14:44
miért, miért?...
mert minden nemzetnek joga van az önrendelkezésre, kivéve az éppen aktuális ellenség nemzetét..
Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 14:43
Előzmény: #280  ts3
trámp párttársa bush először iraki háború , majd afganisztáni
obama elnök úr nyolc éve magáért beséz, nagyon szerették - pl azorbánt nem
ts3 2017. 02. 02. 14:42
Előzmény: #281  Jon_Arbuckle
Le a kalappal, sértegetésben erôs vagy.
_pampa 2017. 02. 02. 14:40
Előzmény: #276  Törölt felhasználó
Az oriszoké lett Krím? Amerika mivel növelte a területét?
pny-

a Krím helyi népszavazást írt ki az elszakadásuk érdekében Ukrajnától. Szavaztak és kikiáltották a függetlenségüket.

Azután csatlakozási kérelemmel fordultak Oroszországhoz.

Szavazott róla az orosz parlament.

Így csatlakozhattak.

ez volt a menet.

Koszovó esetében ugyanez volt a forgatókönyv?

Amennyiben Koszovó elszakadhatott Szerbiától akkor ezt a Krím miért nem tehette meg?

Törölt felhasználó 2017. 02. 02. 14:39
Előzmény: #277  ts3
rosszabb! azt írta nem ír már!
azóta a a kamu evetavival nyomják végtelenül megint 7x24h ennyi
döbbenetes
Jon_Arbuckle
Jon_Arbuckle 2017. 02. 02. 14:38
Előzmény: #280  ts3
mert jóhiszemű vagyok?
Téged meg azért szeretnek, mert rosszat feltételezel mindenkiről?
Wow :D
Hát a logikádért biztos nem..

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek