Engem a trágárság nem zavar, sőt, inkább a modorosság tör le, TWÁ pl sose akasztott ki a direkt szóhasználatával. Na de ez a majom basszus, amikor fábaszorultan ordít, az kész. Ceglédit és a Konok nevűt nem ismerem, de a liberalizmusuk védelmében megjegyzem, hogy Mini Szterelnö Kúr a covid kezelésekor tipikusan neoliberális utat választott, igaz, hogy ezt nem reklámozza, de mégis, úgyhogy remélem hogy aki őt imádja, az csak megbocsátja, ha mások meg úgy liberálisok hogy komolyan is gondolják :)
Nekem Puzsér olyan mint Kacagóbalázs a rádióegyen, tudom hogy értelmes ember, na de nem tudom befogadni azt az előadást amit tol, bár tudom, sokan meg pont amiatt imádják, nekem puzsér is ilyen lehetetlen kategória, annak ellenére hogy biztos tuti amit mond.
Nekem Puzsér olyan mint Kacagóbalázs a rádióegyen, tudom hogy értelmes ember, na de nem tudom befogadni azt az előadást amit tol, bár tudom, sokan meg pont amiatt imádják, nekem puzsér is ilyen lehetetlen kategória, annak ellenére hogy biztos tuti amit mond.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!