Ha azt írod neki, hogy nem minősíted, akkor mi a faszért minősíted már a 2. mondatban? Te mennyivel vagy különb? Ugyanolyan pártcsicska, politikus seggnyaló vagy, mint akiket itt minősítesz azzal a különbséggel, hogy te elhiszed, jobboldali vagy pedig csak egyszerű pártszimpatizáns, a politikai osztály legyártott végterméke. A hozzászólásaidból egyértelműen látszik, a jobboldalisághoz nem sok közöd van.
Ha a következő kormány bevezet egy "stadionfenntartási adót/hozzájárulást", hogy ne rohadjanak le a stadionok/sportcsarnokok, gondlom lelkesen fogod üdvözölni, és akár a kivetett sarc dupláját is befizeted majd önként. Végül is "jobboldali" értékeket kell finanszíroznod majd. :)
"A mostani pandémia sokkal rosszabbul érinti a gazdaságot, mint a 2008-as, pénzügyi válságból induló reálgazdasági válság. De most inkább adnak, mint elvesznek," Persze, pont azért tudnak adni MINDENHOL a világon, mert van likviditás a bankrendszerben. Akkor azért nem tudtak adni, mert nem volt. Most is pont ugyanúgy megszorítások lennének, ha nem lehetne olcsó forráshoz jutni.
A valorizáció csak a keresetektől függ, és az induló nyugdíj megállapításához használják. https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/nyugdij-nyugdijas-oreg-jogszabaly-kozlony-szamitas-idos-kereset-ber.725769.html Az ún. svájci indexálás a már megállapított nyugdíjak éves emeléséhez kapcsolódó fogalom, és semmi köze a valorizációhoz. A probléma, amit lent írtam tehát létezik. Két hasonló életpálya mellett is óriási különbségek alakultak ki a nyugdíjak között attól függően, hogy most vagy 4 évvel ezelőtt ment valaki nyugdíjba. Örülök, hogy leírhattam ezeket a tényeket.
Köszönöm ,hogy ezeket a tényeket ide leírhattam (nem lettem kitiltva) ORBÁN TAKARODJ Topik néhány hozzászolásomra simán kitiltottak indoklás nélkül meghatározatlan időtartamra .(náluk ez a demokrácia 9.
és akkor mi mi van ha az aranyrudakat is alapítványokba szervezik? alapítványokba kiszervezett egyetemek épületei kinek a tulajdona? az államé vagy a fideszes alapítványoké?
TE miről beszélsz nézzél már utána a svájci alapnyugdíj arról szól,hogy az alapnyúgdíj nem elég az éhenhaláshoz .A többi részét 2 lépcsős megtakarításból rakod össze egész életedben!
Az az"sok stadion" itt marad magyarországon ,itt teremtett munkahelyet nem lehet ellopni nem a nyugati befektetőknek hozott hasznot ez a legnagyobb baj!( a baloldal szemében)
Karácsonyt Miniszterelnöknek!