Topiknyitó: Törölt felhasználó 2019. 10. 01. 09:58

Karácsonyt Miniszterelnöknek!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MeMyselfandI
MeMyselfandI 2021. 05. 26. 17:47
Előzmény: #992  gujo
Szerintem ügyelj jobban a kommunikációdra, hogy ne legyen tahó.
signal2
signal2 2021. 05. 26. 17:45
Előzmény: #997  gujo
Ha azzal a feltételeéssel élünk, hogy 2020.03.01-jén indult itthon a járvány, akkor az azóta eltelt 60 hétben jelen állás szerint 172.720 fő vesztette életet. 
Heti halálozáis adatokat 2015 eleje óta vezetnek itthon. A 2015.01.01 - 2020.03.01. közötti időszakban a 60 hetes gördülő halálozás átlaga 149.438, a minimum 142.157, a maximum 156.147. Ezek alapján a többlethalálozás az átlaghoz: 23.282, a minimumhoz: 30.563, a maximumhoz: 16.573. Ezek a számok kicsit emelkedni fognak még, mivel az elmúlt hetek adatai még nem véglegesek. A lakosságarányos többlethalálozás tehát 0,24% (23.282/9.730.000).
WLM 2021. 05. 26. 17:43
Előzmény: #989  globaltrend
Korrekt,hogy így reagálsz.Amúgy Karácsony már rég nem kéne,hogy ennyire téma legyen, hiszen ezzel a habiszti vacilálós ostoba pávatánccal visszatáncolt a 3.helyre.Jakab és Dobrev is előtte.Ráadásul Jakab egyre keményebb, nem néztem volna ki belőle hogy ebben a tömörülésben ekkora (konkrétan a legnagyobb) tényező tud lenni.Izgi lesz az előke,főleg attól,hogy nem tudom elképzelni,hogy Gyurcsány ezt tétlenül és jószemmel végignézze.Ez szerintem nem volt belekalkulálva.Méla undorral szerették volna a vérbalosok betömni Jakab száját valami alantasabb pozikkal és rangokkal,de ez már most egyértelmű,hogy nem fog menni.Márki Zay -jal kapcsolatban sajnos igazad van, mellettük nem rúg labdába,de mégegyszer mondom ,valószínű azért,mert bizonyos mélységek alá nem tud süllyedni.
gujo
gujo 2021. 05. 26. 17:43
Előzmény: #996  signal2
ha megnézted ez  az én igazamat bizonyitja!
signal2
signal2 2021. 05. 26. 17:40
Előzmény: #995  gujo
gujo
gujo 2021. 05. 26. 17:32
Előzmény: #982  signal2
Mutasd a  hivatalos statiszikát  ,mert a statisztkia mindent elbír!(attól függ honnan nézzük)
gujo
gujo 2021. 05. 26. 17:26
Előzmény: #988  rockmaster
Ezek  a balodaliak akik nem tisztelik mások gyászát (EU ban egy ilyen ellenzék van a legmocskosabb!
globaltrend 2021. 05. 26. 17:23

és bocs wlm, még csak annyit, hidd el, tök hiáb próbálja azzal vígasztalni magát az ellenzéki oldal hogy "dehát orbán így meg úgy", mert egyrészt orbán és a negatívumai az már egy lerágott csont, abban senki sem tud semmi újat mondani,
másrészt pedig azzal meg végképp hiába vígasztalják magukat hogy
"nem érdekli őket gyurcsány meg a gyurcsányozás",
merthát könyörgöm, úgyis tudják hogy ez nincs, nem lehet így, hiszen csak annyi a változás 2006 hoz képest hogy Ferenc testvérük most maga helyett már a feleségét tolja előre, de a párt elnöke továbbra is ő, tehát megkerülhetetlen tényező, semmi sem történhetne majd az ő beleegyezése nélkül a közös kormányzásban!
de, ismétlem: mégis úgy teszenek  - mert tudják, nincs más választásuk miután 15 év alatt sem voltak képesek felépíteni egy új, hiteles ellenzéket, ez bocs de Mzp nek sem sikerült, aki a 2018 as vereség után épp azt kiáltozta hogy gyurcsányt és bandáját mint ellenzéket le kell váltani!! - mintha nem az öszödi böszme pártja vezetné ma az ellenzéket, és mintha nem az öszödi böszme lenne a dk nevű pártnak az elnöke!
no ezt nevezemén szemfényvesztésnek és kész átverés show nak
gujo
gujo 2021. 05. 26. 17:23
Előzmény: #984  MeMyselfandI
Te úgy vagy hülye ahogy vagy!
gujo
gujo 2021. 05. 26. 17:22
Előzmény: #865  badsector1
ebből csak te csinász viccet ,meg  a párttársaid!
signal2
signal2 2021. 05. 26. 17:20
Ez az általad "kaytvasznak" nevezett tömörülés még mindig sokkal tisztességesebb, mitn a jelenlegi gátlástalan hatalom. AZ állam olyan mértékű leuralása és olyan mértékű gyűlöletkeltés, mint amit most az állampárt művel még Gyurcsány legrosszabb pillanataiban sem volt jellemző. A hozzászólásod feltételezései (nevezhetjük hazugságoknak is):"az ellenzéki összefogást és karácsony pártját is úgy szokta emlegetni mintha az létezne" - mindkettő tényszerűen létezik, de Karácsony pártjával speciel egy betűt nem foglalkoztam még.
"a kiöregedett szocik és szdsz-esek gyerekeiből-unokáiból álló momentummal (ezt Feketegyőr már elismerte egy nyilatkozatában)" - megnézném én azt a nyilatkozatot. Egyrészt kb 4000 tagja van a momentumnak, másrészt speciel Fekete-Győr egy nyíltan fideszesnek a gyereke. Teát linkeld légyszi, hogy ki az a meghatározó többség a momentumban, akik kiöregedett szocik és szdsz-esek gyerekeiből-unokáiból áll, másrészt szerinted mit számít, hogy ki kinek a gyereke? A te szüleg, nagyszüleid például kiöregedett micsodák? Ellenben a fideszben most is ott ülnek az igazi komcsik, és ezzel neked szemmel láthatóan semmi bajod.
"A SZÉLSŐBAL ÉS A SZÉLSŐJOBB összenövése zajlik a szemünk előtt" - a szélsőbal kb a Munkáspárt, a szélsőjobb pedig a Mi Hazánk a jelenlegi palettán. Tehát nagy kérdés, hogy te mit értesz "szélső" alatt. Talán a jobbik tekinthető szélsőjobboldalinak, de a mihazánkosok kiválásával szelídült a kommnunikációjuk, ma már mérsékelt pártnak tekinthető. Persze biztos maradtak bent szélsőjobb opportunisták, akik most inkább csendben maradnak, amíg úgy látják, hogy van esélyük a következő választáson. 
" egy kész átverés show keretében" - látom, sikerült memorizálnod a youtube-on futó aktuális propagandát. Azon gondolkodtál már, hogy mi benne az átverés?
globaltrend 2021. 05. 26. 17:00
Előzmény: #986  WLM

semmi gondén is olvastam tőle hogy "nem szimpi neki ,hogy egyáltalán elindul az előválasztáson, valamint,hogy cserben hagyja ezáltal a budapestieket"
ám ezen felül azok is tények amikről én írtam
bármi áron és immár nevetséges érvekkel próbálja védeni a védhetetlent, vagyis az ellenzéki összefogást és karácsony pártját is úgy szokta emlegetni mintha az létezne és nemcsak egy kb 100 fős nevetséges kis alakulet lenne, stb.
én amúgy megértem hiszen 15 év elteltével sem jut az ellenzéki oldalnak más, mint a gyurcsány vezette egykori Mszp ami szétment, majd most újra összeragasztódik az összefogásban + az Lmp + a kiöregedett szocik és szdsz-esek gyerekeiből-unokáiból álló momentummal (ezt Feketegyőr már elismerte egy nyilatkozatában) + Jobbik:
szóval nem oylan hülye szegény signal hogy ne tudná, itt most kérem
A SZÉLSŐBAL ÉS A SZÉLSŐJOBB összenövése zajlik a szemünk előtt az összefogásban és az éppen ma 15 éves öszödi beszéd elmondójával, gyurcsánnyal az irányítói poziban (hiszen az ő pártja a koalícióban a legerősebb..ja és bocs de az általad kedvelt MZP-t azért nem említem meg mert ő sem tényező és messze messze nem az aminek látszik, hidd el)
csakhát:azt is tudja: az ellenzéki oldalon csak ez a menű van és semmi más!
így belátta hogy nincs más választása, mint elvtelenül, gyengén, vért izzadva és bármi áron de megvédeni próbálni és egy kész átverés show keretében eladni próbálni ezt a leértékelt árukból összedobott katyvaszt, amit ma ellenzéki összefogásnak neveznek!
vagyis ez egy kamikaze kampányolás amit signal, badsector stb. itt végeznek és nem veszik észre, mennyire üres és tartalom nélküli az egész!...
rockmaster 2021. 05. 26. 16:48
Előzmény: #960  Giovanni_Gatto

A 30 EZER halott nem kevés!
És még csak megemlékezést se szervez a Yacht párt, kompletten lesz@rja, nem fér bele a tetszési indexbe.
Kérdések:
Mit üzen Ocsmány V. a COVID halottak hozzátartozóinak?
Miért vagyunk Világ Top a COVID halott / 1 millió fő-ben?
Kapnak-e az egészségügyiek plusz juttatást az áldozatos munkáikért???
exley 2021. 05. 26. 16:48
Előzmény: #982  signal2
Tramp miatt milliók haltak meg szerte a nagyvilágban. Elkergették. Ki lehet találni mi lesz a "potrohossal":) A. H. miatt németek milliói haltak meg. MÉgsem váltották le, meglátjuk mi lesz a "köpcös"el:) Sztálin miatt száz millók haltak éhen és megis imádták, meglátjuk mit lépnek a magar ugaron. Kell kari-geri, vagy nem kell akkor marad a "szotyis". Ez a csóka megtestesíti a magar tahót és ól áll neki:) Kari-geri nem tahó ezért nem lehet a magarok kerála:) magaroknka vagy fletó tahó vagy szotyis tahó kell:)
WLM 2021. 05. 26. 16:39
Előzmény: #975  globaltrend
Sziasztok ! Pusztaputyin  távollétében ,veszem a bátorságot (remélem nem haragszik meg) és én szeretném megvédeni Signal "fórumhaveromat". Sok minden felett elsiklottal Tisztelt Global. Nemrég fejtette ki ,hogy nagyon  nem szimpi neki ,hogy egyáltalán elindul az előválasztáson, valamint,hogy cserben hagyja ezáltal a budapestieket.Ha Signal ennyire irritál akkor sajnos van abban valami amit már nem egy fórumozótól olvastam rólad,hogy kissé elvakult vagy.Hidd el Sigi esetében tévedsz,ő talán a legnormálisabb liberális itt a fórumon,bárcsak minden liberális ilyen lenne.Olvasd el a hsz-eit és meglátod ,hogy igazam van.Ne vakítson el az ,hogy más nézeteitek vannak a világról.Véletlen sem akarlak kioktatni,ez csak egy jóindulatú kiigazítás akar lenni.
MeMyselfandI
MeMyselfandI 2021. 05. 26. 16:11
Előzmény: #983  signal2
off, de figyelted? sorcsere volt náluk de a frázisok maradtak :))
MeMyselfandI
MeMyselfandI 2021. 05. 26. 16:10
Előzmény: #980  signal2
A focisszotyis dugótörpe, aki a médiájában és a trolljaival fikáztatja karigerit, na az pedig full sötét a tömegek által mindennaposan használt informatikai eszközök kezeléséhez, hát az legalább akkora gáz, foglalkozhatna inkább az ebbéli hátrányának a ledolgozásával. Például vehetne egy futópadot, kitiltathatná magát a testőreivel a spájzból, és a futópadon hallgathatna informatikai témájú podcastokat. Többet nyernénk egy ilyen attitűddel, mint ezzel a felcsúti sárdagasztással.
signal2
signal2 2021. 05. 26. 16:04
Előzmény: #972  gujo
"Ilyen az igazi baloldali,liberális ember akinek semmi sem jó."
Ezt amúgy kire írtad?
signal2
signal2 2021. 05. 26. 16:03
Előzmény: #972  gujo
"Szerinted a 30 000ember haláláéert is OG1 a felelős" - még akkor is ezt írod, ha én ilyet soha nem írtam. Ezt akár kóros elmeállapotnak is lehet nevezni...
"a félműveltséged is van tudnád  minden országban máshogy regisztrálták az elhunytakat!" - tisztában vagyok vele ->(vö. kóros elmeállapot)
"Az igazi EU által elfogadott  statisztikát a néhány évre visszamenő átlagból számolják" - tudnád linkelni ezt az "igazi" statisztikai módszertant.
Egyébként elkerülte a figyelmedet, hogy épp tegnap számoltam ki az itteni nagyérdeműnek, a járvány eddigi 60 hetére eső többlethalálozást, ami kb. +24.000 fő a - kívánságod szerint - korábbi 5 év átlagához képest.
signal2
signal2 2021. 05. 26. 15:59
Előzmény: #969  gujo
Megnézném, ahogy "letárgyal" egy szerződést:
https://www.youtube.com/watch?v=bO9v8aKSj24
Én ettől sokkal szebben és jobban beszélek, a CV-be pedig azt írom, hogy "szóban közepes".

Topik gazda

Tozsdemagia
Tozsdemagia
4 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek