"Akik itt irógatnak a portfolion 90%-ban baloldali ,libsik akik az utolsó 10 éves gazdasági növekedéséből profitálnak és még ezt sem képesek felfogni!"
az utolsó 10 év gazdasági növekedése a világban, a pénznyomdának köszönhető.
A hitelminősítésnek mi köze az oktatás minőségéhez vagy a vállalkozási kultúrához? Egyébként ebben is hatalmasat tévedsz, mint a vak fideszesek egyébként egy sor dolgoban. Mindhárom nagy hitelminősítőnél 2012-2015 között voltunk a legrosszabb (BB) kategóriában, bóvliban pedig sose. Vajon hány ilyen téveszméd lehet még, és vajon ki ültette el az ilyeneket az agyadban? A fideszesek baloldal-gyűlölete a propaganda eredménye, és 80%-ban hazugságokon alapszik. Sajnállak, hogy megfertőzött. https://www.mnb.hu/statisztika/statisztikai-adatok-informaciok/adatok-idosorok/xvii-magyarorszag-hitelminositese
Te megint csúsztatsz nézd meg az ország minősítését fleto (bóvli ) és a mostani befektetésre ajánlott nagy ellenszéllel baloldalról is elismert gazdasápolitka!
Én pl nem vagyok baloldali, viszont tényleg liberális vagyok. A kettő egyébként némileg ellent is mond egymásnak. Felfogtam, hogy profitáltam az elmúlt 10 év gazdasági növekedéséből. Sőt, az elmúlt 20 és 30 évből is. 1-2 évet leszámítva folyamatosan emelkedett az életszínvonal. Csakhogy nekem nem ebből áll a kormányzati teljesítmény. Áll abból is, hogy milyen oktatást kap a gyerekem, hogy milyen kórházi ellátást kapok, hogy milyen minőségűek az utak, hogy milyen az utcakép, hogy milyen a közbeszéd, stb, amelyek szintén befolyásolják az életminőséget. És ezekben bizony elég rosszul állunk. És emelett gazdasági téren is tudok problémákat felsorolni: a telejs magyar gazdaság a támogatásokra és a mutyira rendezkedett be, aminek az a következménye, hogy versenyhelyzetben csak nagyon kevés magyar vállalkozás állja meg a helyét. Amíg ez így lesz, addig csak álmodozni tudunk a nemzeti tőkések kineveléséről. Igen, vannak, akik valódi versenyhelyzet nélkl gennyesre keresik magukat, és verik a mellüket, hogy ők a nagytőkések, viszont nemzetközi helyzetben szinte kivétel nélkül elvéreznek, mert nem megfelelő a szemlélet. Nincs agilitás, people management, folyamatos innováció, üzleti fejlesztés, stb. És emiatt euróban szémolva nemis nagyon tudnak a magyar bérek felzárkózni.
Tiszteletem Drága Vezér !! Nagyon jó fej vagy ,hogy reagáltál. Maximum respekt. Ma nem nagyon leszek képben, mert egy barátomnak segítek ,de ezt a hsz.-t el kellett küldenem. Ismét bearanyoztad a napom ,ismét hálás vagyok. Nagyon szép napot kívánok neked Drága Uram és a többieknek is.
Na helló! Dehogy haragudtam meg, kifejezetten helytálló volt a kollégát szembesíteni a jelentős mértékű eltévedésével. Teljesen benézte, hogy kibe száll bele.
Valóban, főleg az elszámoltatással és a pártok (régmúlt? - remélem igen), közös bűneiről. Bár ez inkább csak az mszp-re és a dk-ra vonatkozhat, akiket azért a többség (momentum, jobbik, civilek), kordában tudnak tartani. Lmp a köztes eset. A zsarolhatóság persze fennállhat, de azokat a lehetőségeit el fogja lőni a fidesz a választások előtt, ha már eddig tartalékolta.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!