Jó lesz, amikor a következő választáson majd képzeletbeli jelöltek fognak egymással megmérkőzni. :D
Törölt felhasználó2020. 09. 11. 14:44
Kutatásuk alapján ha most lenne a főpolgármester-választás, a főpolgármestert a budapesti választók 40 százaléka támogatná, míg a Fidesz ismeretlen jelöltjére 19 százaléknyian szavaznának. 17 százaléknyi választó valaki másra szavazna, 9 százalék Karácsonyra vagy a Fidesz jelöltjére biztos nem, 15 százaléknyi választó pedig bizonytalan. A választók elkötelezettségét, vagy annak a hiányát jól jelzi, hogy a képzeletbeli Fidesz-jelöltet csak a kormánypárti választók 66 százaléka támogatná.
Erre utaltam én is... 1 helyen látok dugót.. az M1 híradòjában 😂🤣👍🏻 Egyik nap taxiztam: taxis: kb 8e taxi volt a vírus elött abból 4ezren visszaadták a kocsit !
Először azt hittem hogy Dugó Király alatt a kisnövésű tolvajfocistára gondolsz, aztán rájöttem hogy Karácsonyra. Milyen klassz poén, haha, de jó, hihihuhucsuhuhohó. Kár hogy talán a sok home office miatt alig alakulnak ki dugók Budapesten mostanában, úgy ülne igazán a szüleményed ha jellemzőek lennének a dugók.
Nézem az esélyeket, lehet 2020 után a festékboltban lesz a nagy business , addigra felvásárolom az összes sárga festéket, hogy csak tőlem vehessen a Dugó Király.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!