A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
van egy vízszűrő kavicsréteg 35-50 között :)) A legrosszabb esetben viszont 0.70Ft/db kell fizetnie, akinek marad papírja, hogy levegyék a számlájáról! :)) https://invst.ly/ujwsf
Fodor azóta adja mióta létezik a cég. Adta 40en is, miért ne adta volna 120-100-80? 5Ftos papírokat szór 10-20x nyerőben. Én is szórnák a helyében, az már biztos pénz. Ha nekem lenne 5Ftos papírom, már nem lenne. :D
Majd meglátjuk, én nem akarlak semmiről meggyőzni. Közöm van nem kicsit nekem is az informatikához. Ha ezt a rendszert egyedül, létrehozta, tudja működtetni az szakmai kihivás és siker. Persze befektetői szemmel ez kevés mert csak a lóvé csilingelése érdekel mindenkit jogosan. Azért mondom majd meglátjuk. Természetesen tisztában vagyok vele hogy ez egy magas kockázatú befektetés. A MOL-t alacsony kockázatra raktam aztán mit csináltak vele politikusok bassz@k meg.
Hát már kezdtem elbizonytalanodni én is , de ez - https://xch.watereum.hu/trading/ethtrst kereskedési felület bizakodással tölt el, nem a watereum miatt. Aki kicsit ért ennek a hátteréhez az láthatja benne a lehetőséget. Nekem nem sok papir van, amit merek kockáztatni, akár 0-ig is. Bezzeg az ott-ben már jobban benne vagyok, abban is fantáziát láttam aztán mi lett belőle. Inkább ezt vettem volna, itt legalább nem ért volna csalódás. Ott sokat várnék, vártam, itt keveset várok a dologtól, de ha jól elkapják a crypto kereskedés lényegét nagyot szólhat. Akárki akármit mond. MOL-ban is vagyok az is mutyi már :D
Nem névért küzdenek, ezen rég túl vagyunk. 1.5 milláért küzdenek, ennyi. Egy nyrt-hez nem méltó. Persze, ha körülnézünk a béten, nagyon nem tűnik ki a tömegből a bóvli, tolvaj papírok közül. Csak ugye kbr azt ígérte ez nem tolvaj papír lesz, becsületes, szorgalmas munkavégzés lesz, ahol a kisbüfik pénze jó helyen van. Az elmúlt két évet nézve kijelenthetjük, hogy nem jó helyre tettem.
Hát ha egy jogdíjért küzdenek, vagy a cégvezetésdért akkor értem a bizonytalanságot. Ha egy ki nem fizetett munka állítólag akkor az talán nem akkora bizonytalanság. Meghát lehet hogy nincs is igaza a feljelentőnek. Lehet tőzsdézik és az árfolyam lenyomásra játszik az ilyen elbizonytalanítással , elbukja pert fizet 500 ezret mert elbukta ,közben meg van 350 ezer részvénye.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez