A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
1000x leírtam, fölfelé a kapzsiság és az álmok lefelé a remény és kétségbeesés az úr Az aljak nem itt vannak, de én 2 évre teszem amire padlózni fog sok papír, szoktam írni a facebookon amikor "hír" van: "Kitették a patkánymérget!"
.....és van ahol Májer, Perger már bezárkózna!De ez nem az az ország.Itt nincsenek következmények. Persze vannak magányos emberek akiknél még él az hogy szemet szemért, fogat fogért.
Engem egy hajszál választott csak el, hogy legyen!Pont a zárolás előtti napon ránéztem az instrumentum listában az Ott-ra, és megakadt a szemem ezen a 149-150ft n .Mondom ejj ... visszajött a start vonalra? Szuper.Magam sem tudom miért, de végül mégsem vettem.Ez csak szerencse volt,.semmi tudatosság.Sokan 18-20-40 milliókkal vannak beragadva ki tudja meddig ( utolsó árfolyammal számolva.Döbbenetes.De van egy olyan megérzésem hogy nem az Ott volt utolsó bétes papír amivel ez történt.Ha meg visszajön az biztos hogy nem 150ft nyit. Nem.hiányzik már ez a sok rizikó.Inkább haladjunk lassabban, de haladjunk.A.tejért is kocsikáznom kell 3 naponta 15km oda vissza.Soha nem megyek 90el. Csak 50-55km/h ... mégis oda érek, az autó se kopik.Nem kell ez az idegeskedéyls, álmatlan éjszakák.Így is loptak már eleget ezek
Ugy látszik az mnb bekeményített az utóbbi időben, lassabb így a sztori, de még ez is jobb, mint kamu közleményekkel operálni aztán jól pofára esni. Örülök h ott1 papirom nincs, de vhogy nem vagyok boldog se h futurom viszont van. :/
Oscar díjas alkotás volt 2017 től kezdve az amit az Ott egyesek előadtak.Csak nekem volt gyanus, hogy az irodájuk 2018 ban is kongot az ürességtől mikor ott jártam.
Az Opussal indult minden. Valakik Milliárdosok lettek természetesen.De a közvetett kár óriási! Most meg az OTT-One.Cirka 4-5 Milliárdnyi vagyon szorult be.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez