A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
A kgy előterjesztésről valószínű azért nem ír senki, mert (i) túl sok érdekes nincs benne, (ii) a 11. pont értelmezéséhez további infóra (l. határozati javaslat szövege) lenne szükség. Ennyi.
Set, Futur és egyéb szar bét kisrészvényes max. De set igérted hogy veszed, engem most az érdekel, azért irtam ide mert itt pörögsz. Láss munkához, ha már mondtál valamit korábban, hogy legalább abban jó legyen az irány. A futur egy rakat fos, szarok is rá, meg KBR-re meg minden egyéb alkalmatlan senkire a cégnél. Tőlem mást nem is nagyon láthattál a cég kapcsán utóbbi időben mint kritikát, még fogadtam is donkinggel a rózsaszin álmaira, szóval ne sértegess kérlek olyannal hogy feldumás vagy pláne bennfentes lennék. Köszi.
Törölt felhasználó2021. 03. 17. 11:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Biztos nem adom el :D
Törölt felhasználó2021. 03. 17. 10:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Gratulálok az eredményhez. Én ahogy írtam nem foglalkozom konkrétan a részvénnyel. Hosszútávra veszek részvényeket véletlenszerűen bróker javaslatra 3- 5-7 év. Egy pár biztos elbukik, tönkremegy, de a többi kompenzál 15-20 % hozam . Nem napizok, meg hetizek, meg stb. Nem vagyok szakértő a témában. Ennyi. MOL viszont vettem jó átlagáron nagyon jó vagyok most, remélem még megy feljebb.
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez