A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Én nem vagyok hívő, egy papírhoz se ragaszkodom, csak annyira amennyire kell. Ezt is el tudom engedni ha úgy látom. De azt ne várd tőlem hogy ha van papírom akkor majd lebeszéljem hülye nem vagyok :D
Tesó, kéne venned a Setet, szó volt valami 100k vételről odaát, de nem igen látom és ott is szopunk. Nyissad már a pénztárcád. Tudom, ott ráér neked. Itt meg másoknak ér rá. Engedd már el ezt a gyűlölködést. Annyira utálod KBR-t, mintha meghágta volna a szeretteid a szemed láttára, ugye nem?!
Te kezdesz egy kicsit kekec lenni, mi elfogadjuk a véleményedet, ( a mi azokat jelenti akik nem adják a papírt el :D ), de te látom nehezen viseled hogy más véleményen vagyunk. Néhol még igazad is van, de mi spekák vagyunk. De itt mindenki az még te is. A mol-nál beszélgethetünk az ágazat jövőjéről meg stb. itt ez nem számít még.
Nekem azt mondta egy broker ismerősöm hogy vegyek minden kis értékű papírba bele, számomra elfogadható összeggel mondjuk 400 ezer forintért. 10 papírból 2-3 többszörözni fog és kompenzálja a többit. több évre vetítve, mondjuk 5 évre, jobb hozamot érek el mint a MÁP. A papír lehet magyar is :D
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez