"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
"nagy a csend mindenki gubbaszt", igen, mert szétlopták a céget, élnek mint Marci hevesen a pénzünkön. Közgyüli ? áh,álmodozás az egész,tojvajoknál ismeretlen
OTC-n tudod valakinek transzferálni, csak találj valakit, aki ajándékban átveszi, esetleg nulla forintért megveszi. A szerződéssel bemész a brókercégedhez, és kezdeményezed a transzfert. Ennek lesz valami díja (van ahol horribilis összeget is képesek felszámolni, 20e Ft-ról is hallottam már). Ahogy transzferáltad a részvényeket, meg tudod szüntetni a számlát. Csak ehhez kell valaki, aki fogadja a részvényt.
Sziasztok! A válság sok mindenre megtanítja az embert a pénzügyek terén. Pl, hogy ha berakadt papírja van az értékpapírszámláján és az ember számlaváltás miatt le akarja az a számlát zárni,akkor a bank nem fogja egyszerűen elszámolni, letörölni, hanem külön transzferációs díjjal esetleg át lehet rakni más számlára. Ez elkerülte a figyelmem. Kisebb összeggel beleragadtam a cégbe, van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni, olcsósítva el tudom-e adni valakinek a részvényeim, esetleg van-e bármi értelme áttranszferáltatni? Valaki? Köszönettel, Áron
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: