"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Persze, hogy nem. De tudjuk, a mi kis országunkban bármi lehetséges. Itt, ha valakinek van valamije, és abban a valamiben valaki lát valamit, és van valaki aki közel van valakihez, akkor a szarból is tud várat építeni. Itt meg ráadásul érték is van.
Köszönöm, ha jót néztem ennyi: 52.496.773 db. 5 forintjával 260 milka. Ha a barit nem is kell senkinek - de Paks most már tuti indul, 1-2 ezrelék esélye van, hogy oda el lehet majd adni -, ennél valszeg sokkal több érték van a cégben. De gondolom utánanéztek, kiszámolták a kockázatot és hasznot. Nekem van vagy 300 db, és elfér a többi mellett. Jobb lenne, ha valahogy visszacsempésznék a BÉT-re, és legalább le tudnám írni a veszteséget. :)
Most a hasamra ütök: Ha van 20milka részvény, és 5 forintért összeporszívózzák, az 100 milka. Persze van nekik sokkal magasabbról, és a részvényszám sem stimmel, de ennél lényegesen több érték van a cégben. :)
Nem biztos, már elég régóta veszi már 5-10 forintért, és akkor is azt hittük, hogy "tud valamit". Gondolom arra spekulál, hogy lecsöppenhet valami a végelszámoláskor. De ne legyen igazam! :)
Szóval, ha veszel 100k darabot, az fél millába fáj neked... És te ennyit fizetsz a nagy büdös semmiért??? 🤔🤔 Akkor tényleg jobban jársz a bélyeggyűjteményemmel 😄😄 Viccet félre téve... Szerintem te tudsz valamit...
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: