"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Nem hiszem, hogy bármit tudnánk változtatni a Hunmining sorsán. Ezek a szélhámos hírverések csak némi színt hoznak a hétköznapokba. Na de várjunk, mást úgy sem tehetünk, hátha történik valami. Ha esetleg az Uk londoni cím csinál valamit a hun budapestivel és szállítanak RO Bivalybasznádra, akkor az mindenkinek jó lehet. De ha nem Uk, akkor Rosatom, vagy skandináv esetleg dubaji vagy török, nem kizárt hogy brazil, svájci az USA illetve német piacra. Mindenesetre ha hétfőn szerződtek, akkor biztos beb@sztak mint a szemét, szóval péntekig még várhatunk, de május végével is kibékülnék.
Persze, emlékszem. Nem tudok semmit, de beszélgettem 2 bennfentesek korábban, és Vargának semmi bizalmat nem adtak. Szélhámos, csaló. Na de nekünk az lenne a jó, ha végre igazat állítaná. Az a fura, hogy a Varga még a BÉT honlapján is megoszthatja bármi hülyeséget a Hunmining neve alatt. Nem tudom mi számít csalásnak, ha nem ez.
Nekem tetszik az ötlet, bérelhetnénk közösen egy teherkocsit, plusz egy telket! Aztán eladjuk, szétosztják. Érdemes lenne Paks melletti telekben gondolkodni, hogy legyen valamicskét közé az atomhoz
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: