"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
most hogy kitoltak szeptember vegere a tarsasagi adobevallast 2019 ről ezert is csuszhat 4-5 honapot mindena bevallasban mar latszodni fog a 2019 es bevetel
amit neked megosztottam előtte szinten irtam a vezernek emailt valaszolt is ra csak annyit azon vannak hogy minel tistabb legyen minden a cegben es sikerüljön a felszamolas visszaforditasaneki is 10 mill db reszvenye van nagysagrendbe a cegben
A hun asvanyfeldolgozo kft tőkeemelese utan tudja a hunmining nyrt hitelezőit kb 3 m€ összegben kifizetni 4-5 honapot vesziteni fogunk van meg eselyunk túrelem!! Vezer irta ahogy irtam valaszolt nekem ezt irta
Jól mondod, és persze nagyon finoman fogalmazva, a két dudás 😄. De nem azt írtad, hogy lehetetlen, mert nem az. Szerintem akinek van még ebből a x@r papírból, már rég ledolgoztuk a bukót az elmúlt évtizedben. Ha lesz belőle valami, az már csak ajándék. Ha nem, akkor sem fakadunk sírva. 5 Forintért nem adjuk az emlékeket 😄. Na de komolyra fordítva a szót... Paks 2 elvileg hamarosan eldől, és kiderül, megy e oda a mi szeretett papírunk. Ha nem, akkor így jártunk, ha igen, akkor meg hozza a pénzt.
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: