"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
ha bővebben akarsz beszélni velem, kérdezd meg bányász mérnök testvéreinket a nevemről és elérhetőségemről.
Nem a rendes aliasom használom, de a közeli bursch barátaim így hívnak, aki ismer, felismeri a becézett nevem is.
üdv,
k8
én nem idegeskedem, van 3000 db összesen ebből a papírból, lassan nullában.
akkor vettem, mikor tavaly kipróbáltam a rendszert, hogy hogyan működik. Közöm van a bányászokhoz és olcsó papír, ezért ezzel indultam, semmi funda, TA oka nem volt, csak érzelmi és kíváncsiság :-)
mit idegeskedik, ő ugyebár bízik meg hisz a cégnek
csak febr 16-ig kell várnia és megtörténik a 228mEUR finanszírozás))))))
ja, hogy addig eladná mert ő is tudja hogy nem jön))))))))
Ne haragudj, hogy beleszólok ebbe az egészbe, de had közelítsem meg pszichológiai alapon az írásaidat.
Valamiért motivált vagy abban, hogy védd a céget, hangoztatod a bizakodásodat, közben persze hangsúlyozod, hogy nem vételre akarsz buzdítani senkit, de a beírásaiddal pont ezt akarod üzenni.
De mi motivál ebben?
Nekem az jön le, hogy eladó vagy.
Ha nem az lennél, akkor minek vesztegetnéd itt az idődet, írogatnál és idegesítenéd magad? Ülnél a székben és várnád az emelkedést, ennyi.
Nem "szájkaratéznél" itt azokkal, akiknek negatív a véleményük.
Ez nagyon átlátszó és gáz, sztm...
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: