"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
és mégis mit menedzsel a menedzsment???
a bűnözőket? akik még ajánlatot sem tettek évek óta csak tologatják a Varga féle offshore-ok között a sittkupacra becsalt részvényeiket??? broáf...
Rényi tolvaj volt de menedzser, ezek szimplán hazug csalók...
Látom megkaptad a pakkodat! :-)
Nem volt ez elsietett vétel?
elég sok eladó van 25,26 FT-on!
Azért óvatosan vele, nehogy beleragadjál!
a legjobbakat! Jó szerencsét! :-)
Ezzel vitatkoznék! Ha megnézed jobban, akkor rájöhetnél, hogy a menedzsment szinte majdnem minden tagja bányászati szakemberekből, szakértőkből áll!! Teljesen más mint anno volt az ex genesis rényis menedzsmentje!
Szóval ég és föld a mostani menedzsment és az ex genesis menedzsmentje!
Szerintem hagyni kell a mostani menedzsmentet keményen dolgozni és lesz is eredménye!
Nem, nem veszek semmit értelmetlen fórumcsacsogásra.
A menedzsment szerintem komplett idiótákból áll, ráadásul a küldetéstudatos, meggyőződéses fajtából. Viszont én szeretem az ilyen csodálatos történeteket, most van egy konkrét dátumunk is, ha esetleg sikerül idepalizni valakit (akárcsak a töredék összegért mint amit behazudtak) akkor mehet egy jókorát. Ha nem akkor eladom ahol sikerül :)
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: