Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
venedetta 2015. 02. 10. 17:40
Előzmény: #3077  Törölt felhasználó
A szakmai oldalához hozzá tartozik ez is .
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:36
Előzmény: #3078  Törölt felhasználó
Kedves Stocking !

Én is sokszor írtam, mindegy ,hogy miről írnak . Mikor eldől a jövő akkor SEMMI közünk nem lesz az árfolyamhoz. Azt nem mi döntjük el. Ez is röhej amikor arról beszélnek,hogy mi az árfolyamot akarjuk befolyásolni.

A nyugalom annak szól,hogy érzik,hogy lejjebb már nem ment. ŐK is vettek és most nyugalomba vonultak. Mindenhol ezt csinálják. Majd most jönnek a pozitív szövegükkel.

BudFoxnak is ezt tettem szóvá ! És szerintem NEM mocskolódva !

Az egyik legnagyobb KÉTSZÍNŰ az a D-mode .............

Inkább nem írok róla jelzőket.

Van gyomra.

Én is minden jót kívánok.

És jó,hogy a cégről is beszélünk NEM csak azt hallgatom,hogy ki milyen HÜLYE,hogy ilyen olyan WC papírt vesz.
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:24
Előzmény: #3075  Törölt felhasználó
T. Monk!
Egyetértünk szerintem szinte mindenben.
Viszont azt gondolom tudod, hogy úgy sem a fórumozók döntik el, hogy hova megy az árfolyam. :-)
Ha úgy is lesz termelés a cégnél, és előtte megoldódik a finanszírozás, akkor az árfolyam előbb-utóbb úgy is tükrözni fogja a céges erőfeszítéseket, valós eredményeket.
A céget alaptalanul rágalmazó fórumozókkal természetesen én sem értek egyet és ex is nagyon túlzásba vitte, az durva volt, amit művelt itt, de mintha már nyugalom lenne itt hála istennek. :-)
A legjobbakat! Kitartás!!
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:20
Előzmény: #3074  venedetta
Nyissatok egy fórumot ahol a BÁNYÁJÁRÓL beszélgettek !

ÍGÉREM azt beszéltek amit akartok ÉN oda nem megyek mocskolódni.

Egyébként sok pénzt neki .

Ja és kel. :-)
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:19
Előzmény: #3070  Törölt felhasználó
Ja én nem tudom mennyire komoly a Budfox nevű személynél ez a bányanyitás, hogy saját bányát nyitott, lehet, hogy csak kamu és veri a mellét,de az is lehet, hogy igaz a dolog, én ebbe nem szólok bele, mivel nem ismerem ezt a fórumozót.
Amit írtam, úgy általában írtam az érvek nélkül támadókra, mocskolódókra, az ex-félékre. ha meg van olyan személy itt, aki szakmabeli, vagy/és jártas a bányanyitási folyamatban az csak jó és jó ha ideír a fórumba. ha meg csak kamus, akkor csak magát égeti le...
na üdv.!
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:18
Előzmény: #3072  Törölt felhasználó
Kedves Stocking !

Jogos ,IGAZ amit írtál nekem.

Naponta sokszor erőt veszek magamon és nem írok nekik pedig sokszor bánt a viselkedésük. De van amikor nem bírom tovább. Mindennek van határa. Némelyiknek milyen gyomra van.

Borzalom amit művelnek.

A hülyeségeikre nem is szoktam írni csak amikor elkezdenek engem mocskolni.
venedetta 2015. 02. 10. 17:13
Éppen segíteni tudna, hogy kel bányát nyitni.
BudFox
BudFox 2015. 02. 10. 17:10
Viccet félretéve...én örülnék a legjobban ha már valami történne a cégben, valami jó

De azért maradjunk a realitások talaján is...

Én meg már eladtam a bányámat...enyém volt a terület, beindítottuk a termelést, és akkor adtam el..mert csak akkor lehet.
Jó biznisz volt mi tagadás.

Mindenkinek sok pénzt a Hunmining -al is. Hajrá !!
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:08
amúgy igazad van több esetben. De ne süllyedj le a szintükre soha! én mindig úgy vagyok, írok ide szakmailag többnyire, normálisan, az acsarkodó, irigykedő megjegyzések meg leperegnek a vállamról. :-) A legjobbakat!
Jó szerencsét!

Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 17:05
Tisztelt Monk!

Én azt mondom nem kell fölösleges vitákba szállni a mocskolódokkal, én úgy vagyok vele, hogy mindig megtartom a saját szintemet, és nem süllyedek le SOHA a gonoszkodó, kötekedő megjegyzéseket írogatókkal.
Mindig tudni kell, hogy kinek milyen a színvonala.
láthatod az igaztalanul mocskolódók el is tűnnek előbb-utóbb a fórumról (lásd ex öreglány példáját) :-)
Az Úr mindig igazságot tesz, mi maradjunk meg a nyugodt, higgadt, szakmai alapokon nyugvó párbeszédnél. Tudom Te is így vagy vele, csak jótanácsként írom, hogy soha ne hagyd, hogy 1-2 idióta kihozzon a sodrodból, a lelki békédből!

A kemény, becsületes munka úgy is meghozza a gyümölcsét előbb-utóbb, és akkor az acsarkodók csak ámulni-bámulni fognak! :-)
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 16:47
Előzmény: #3068  BudFox
Nem a saját bányarészvényeid veszed ?

IDÁIG MOCSKOLÓDNI JÁRTÁL IDE !!!!!

Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 16:45
Előzmény: #3067  watson
Milyen formában ?

Dobálás vagy mint csemege ? :-)
BudFox
BudFox 2015. 02. 10. 16:41
Előzmény: #3066  Törölt felhasználó
Már csak öt nap ? :D azt már féllábon is kibírjuk nemigaz ? :d

csak találjuk ki addig hogy mire fogjuk elkölteni az a rengeteg pénztet amit ezen keresünk .-)))
watson
watson 2015. 02. 10. 16:27
Előzmény: #3064  Törölt felhasználó
Tudtad hogy kókuszdiótól többen halnak meg mint atomerőműtől? ;))))
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 16:25
Előzmény: #3065  Törölt felhasználó
holnaphoz mérten már csak 5 nap és csilliárdosok leszünk,erre kíváncsi leszek:)
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 16:20
Előzmény: #3064  Törölt felhasználó
Megtörtem .
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 15:27
Előzmény: #3063  totoro
Én azért már a dátumokra nem adok.

Én hiszem nekik,hogy különböző okok miatt módosulhatnak az időpontok.

Pont ez a szép a történetben.

Aki kockáztat az ..........

Megyek kókusz diót törni. :-)
totoro
totoro 2015. 02. 10. 15:15
Előzmény: #3057  Törölt felhasználó
Nem röhöglek ki. Mindenki úgy spekulál ahogy akar.

Az egészet valószínűleg nem tudod elbukni, mert a jelen pillanatban 200 millióra értékeli a BÉT a céget, annál meg mindenképpen többet ér a bányavagyon - ha egyszer akármilyen formában elindul valami hasznosítás. Reméljük 16-án :)
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 15:11
Előzmény: #3061  Törölt felhasználó
Üdv.Stocking !

Csak annyit írunk,hogy bízunk a történetben. Egyébként mi másért is vennénk részvényt ?

Senkivel nem vetetjük !

Sokszor írom,hogy 0 értéke is lehet a részvénynek !!!!!!!!!!!!!!!

Én másra gondolok.

MI EBBEN A KELLEMETLEN ?

Kit bántok vele ?

Ma is kérdeztem valakit és azt mondta (jogosan) ,hogy NEM a fórum beírások miatt vett.

Szép napot.

Kulturáltan beszélgethetünk bármikor.

Szia
Törölt felhasználó 2015. 02. 10. 15:05
Előzmény: #3057  Törölt felhasználó
Üdv. Monk!

Azért nekem tetszik a kitartásod!
Most nem tudok sokat írni, mert más dolgom is van. A lényeg, lesz ami lesz, én is kivárom a story legújabb fejleményeit, szerintem itt tényleg lesz termelés, és a tervekből is lesz valami. Persze bármi más is lehet, vagy az ellenkezője. :-)
További szép napot!

Topik gazda

zotyó
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek