Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Biztos nem ide illőt írtál. Ha mindenkit kitiltanék, aki nem az én álláspontomon van, akkor nem sokan lennénk. Én le várom, te hol fel, hol le. Nincs ezzel baj.
Azért nem érted mert nagy ritkán reagálsz egy beírásomra de az összképet nem látod. Párhete leírtam a 4ig, pompi, down forumokkal kapcsolatban a véleményem, ezek szerint nem olvastad.
Érdekes, 740nél is le vártad, erre 960ig ment. Akkor csöndben voltál. Most volt egy minuszos nap, aminek okát még nem tudjuk, de te már károgsz. A mai utolsó félórában történteknek oka van. Azt egy valaki csinálta, nem sok részvény tulajdonos kezdett hirtelen eladásba.
Miért vagy ilyen hanyatló? Nem az a jó a többségnek ha egy papír felfelé araszolgat? Abba az irányba kell szurkolni nem. A pusztulásnak senki normális nem szurkol.
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!