Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Egyszer azt írtad nekem hogy a múlt eseményeiből és chartjaiból nem lehet következtetni a jövőre. Te az opus múltjából jósolod folyamatosan a 4 ig jelenét és jövőjét.
Pénteken írtam a 4ig topikba,hogy benyeltem a bukót opiban és áthoztam a 4igbe a pénzt. Hát úgy néz ki ebbe a legjobbkor nyúltam bele. A t-sys hír emelkedést fog hozni meg a q3 jelentés, aztán lehet majd újabb korrekció, de majd résen leszünk. Az opust meg ne is emlegessük még egy darabig, max rövidre jó mostanában. Odébb van az még(ha egyáltalán eljön az a nap), hogy hosszabb távra jó befektetés legyen. A "mester" jelzőt nem neked szántam(nem állt szándékomban pimaszkodni), hanem a "nagyon szimpatikus" down kollégának.
Én egyébként nem szoktam ünnepelni, azt ti szoktátok, ha down irányba megy egy papír. Én csak figyelem felhívok, hogy ugyan már, tessék már kicsit észrevenni, nem úgy vannak ám a dolgok, ahogyan tetszenek lefesteni.
Én kockáztatok azzal, ha nem lesz párhuzam, vagyis ez emelkedni fog tovább, ellentétben az OPI-val? Az OPIsokat hiába is kérdezem, ők már csak irigykedés okából is hasonlónak szeretnék látni a 4IG-t az OPI-val. Egyébként jelentkezem: én szumma szummárum az OPIval is nyertem, ha nem is sokat, leszámítva a mostani nem túl nagy mínuszomat. A 4IG-ről meg ne is beszéljünk, mennyire jól állok.
Batran unnepeld, hogy nem lesz parhuzam. Nekem nem fajdalom. Azt te kockaztatod, nem en. Talan elotte kerdezd meg az OPi-sokat, hogy van -e parhuzam JG korabbi uzleteinek sorozatos osszeomlasa es OPi osszeomlasa kozott ? Melyikojuk gazdagodott, ha JGnek adta a penzet?
Emelkedett az EST és a SET is, de tudom, a down pártiak szerint minden emelkedés csak átmeneti jelenség az álataluk nem szeretett vagy shortolt papírokban..
1)Azert van mire szerenynek lenni, aki longban varja a csodat. Nem kizart, persze. a long fordulat. Csak most nem valoszinu. Minden 60min idotavu kis korrekcios hullamot megunnepelni ? Annak semi ertelme...sokkal hasznosabb elhelyezni azokat a nagyobb idotavban. Magad is latod a formaciot, vagy nem? . http://keptarhely.eu/view.php?file=20191113v01rwmhzb.jpeg . Persze, szivesen segitek neked is, hogy TA alapon mi johet OPIban Dehat a chartbol kiabal is. De ugye nem gondolod, hogy eppen ma van a fordulat POI-ban? . 2)Amugy meg a 4IG tenyleg erdekes alakzat let ma, es lehet tobbfelekeppen latni. A 4IG az eso csatornabol kitort. A struktura nezheto A-B-C alakzatnak. De en kivarom a holnapi zarast, egyelore nem teszek fel 3 ALT lehetoseget...ugyse hasznalna senkinek. Ahhoz hogy erdemben reagaljon barki, ahhoz nagy az erzelmi hullamzas.
Jaj de kis huncut karorvendo vagy .Egyem a zuzazdat.Nem kell vigasztalni.eddig 25 millát kivettem .Nem is rossz kezdőként.Te meg csak karorvendeni jársz a tőzsdére.Te tozsdekiralynö.
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!