Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Valószínüleg igazad van! De 870-ről ahogy visszafordult 900-ra az vörös posztó volt nekem. Ekkor úgy gondoltam, hogy lehet már 883-894 között nem is biztos, hogy kapok. Beálltam a könyvbe és mentem a gyerekekért, este megnéztem mi lett és nekem is az volt az érzésem, hogy talán várni kellett volna. De idén még biztos plusszosak lesznek a mai vételek, kérdés a mértéke...
Szerintem elkapkodtad azt a visszavetelt. Majd amikor BUMIX Index 3400 korul jar, (fibo 38%),, majd kb. ott lehet egy jelentosebb alj, es onnan varhato egy erdemi felpattanas a kispapirokban. Majd akkor kell venni, ha nagyjabol ott jar az arfolyam. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20191119v01rfscwc.jpeg
Ne butáskodj! A 940-950 között eladott játszóst ma vissza is tudtam venni! Nincs pánik, még már pár nap(hét) aszály, aztán újra 950 körül lesz(hír miatt). Akkor megint résen leszünk! Ez már csak így megy!
Szia, emlékszem , hogy ajánlottad valamikor a MOL papírokat. Nem valami nagy szám részvény. Idén egy nagy nulla volt. Ma is csak az esett a blue-K közül.
Kimondottan realista, jozan, szakmailag is korrekt, sot felelossegteljes hozzaszolasokat latok toled 4IG es egyikmasik OPUS topikban. Tamadnak is ra a kispajtasok, ahogy az ilyeneket szoktaak. . Sok penz hajszolja most az almokat, ahogy a lokalis csucsokon szoktak. A zero (pontosan HU1Y=0.02% mai adat) magyar kamat vilagaban, amit MNB tart 2016 ota, meg az allando MNB lazitasi programok 3 ev alatt, nos, az egekbe vittek a tozsden az eszkozok arait is, meg a varakozasokat is. Egyet is ertunk, kozos a kiindulo pontunk.. http://keptarhely.eu/view.php?file=20191114v00rq0b94.jpeg . Orulok, ha probalsz a keves realista allapontuak kozott maradni. Ahhoz nem kell pimaszkodni, hogy elismerjem a munkadat.
A tozsdei csucsokon mindig nagy az optimizmus. Olyankor jonnek a + 100%-os tovabbi emelkedesi varakozasok. Nezd csak meg OPi varakozasokat 2018. Aprilisban.
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!