foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
"Azt pedig, hogy milyen reflexei vannak, talán ez, a vb előtt készült videó mutatja be, amin a teniszező Pablo Andujar 20 méterről, nagyjából 160 km/h-s ütéseivel próbál gólt szerezni Navasnak - többnyire nem valami nagy sikerrel." link
nekem az orosz kapus potyagólja gyanus , de nagyon :) ,
és már a gol elött is olyanokat bénázott hogy az jutott az eszébe az embernek hogy "ez direkt csinálja" ? :) ,
aztán a "potya" után valahogy hirtelen megtanult újra védeni ! ... link
Nem semmi volt a fiu. Gyönyörű lövés, és kiváló csapatmunka a második gólnál, és ami ritka jó helyzetfelismerés párosult az önzetlenséggel. Hány jobbra, balra, fel, /le csak azért nem mert föld alá még képtelenek lőni/ labda zugott el céltévesztetten, önigazolóan, csak azért mert a hév hevében elfelejtette, hogy a tőle pár méterre lévőn nincs védő mert mind rajta lóg és nem passzolt tiszta helyzetre. Természetesen itt nem az igazi egyéni akciókra gondoltam. Én nem nézek máskor focit bár imádom, ugyhogy nézzétek el, hogy nem tudom ki melyik szupercsapatban játszik. Örülök neki, hogy ezen a VB-n nem egy fiatal bizonyíthat a pálya bármely területén. Ugyhogy ma este is hajrá! Jó kis nap lesz ez is.
Nem azt mondom, csak azt, hogy leginkább "antihősként" írta be magát a "történelembe"... link
Pepe meg sorozatban azt csinálja, általában nem annyira látványosan, de rendesen ámokfutást rendez néha.
Tyson, ugye meg a boxban jeleskedett a harapáson kívül...
Viszont a Lewis elleni meccs kezdete előtti jelenet is "állat" volt, ahogy keresztbe el voltak választva és Tyson úgy járkált a "saját térfelén", mint egy éhes oroszlán.
Na, de ugye nekem Zidane, mint "antihős" focista a kedvencem ezek közül.
Bár Pepe is jó, csak ő nem mindig a fejét használja... persze amikor használja, akkor ő sem a hagyományos módon.
De Zidane-nak az az egy találat mindent visz.
Nekem több is van Robben, Messi és szintén Zidane. De lassan a fiatalok nevét is jegyezni fogjuk. A meccsek közül legjobban a Holland-Mexikóit várom. Ja és a szépfiu C.R. borzolja a legjobban az idegeimet. Mindig azért szorítok ne cselezze tul magát, amugy ok.
Hát igen, nem voltak valami meggyőzőek... finoman szólva.
Nem tudom, hogy ez jó-e nekik vagy nem, de egyébként meglepő érdekesség (mármint, ha jól kalkuláltam), hogy pillanatnyi részeredmények szerint Kolumbia áll a FIFA ranglistájának az élén, megelőzve a németeket.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast