foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Hát nyomozati alkut kötöttek... van ilyen.
Az sem csoda, hogy egy félázsiai országban jobban érzi magát elvégre nyugat túl messze van neki ázsia meg túl közel.
Góltól függetlenül köze nincs a valósághoz, amit mondasz.
Ha nézed a meccset, akkor hatalmas német nyomás volt mindvégig kb. vagy 4x annyi veszélyes támadás, csak egyben voltak jók az amcsik, mégpedig ebben az olasz stílusú vagy 4 védő minden támadón játékban. Szerintem csak ezért még csak 1.
És, hogy mennyire nem bunda, lásd az utolsó helyzetet, amit bravúrosan mentettek a németek, ahelyett, hogy nem gördítettek volna akadályt... és fel sem tűnt volna.
Ezzel szemben a másik meccsen nagyjából ugyanennyi támadás, de egyenlően megosztva.
Németek remélem nyernek 4-1-re.
A Portugál meccsre nehezebb a tippelés mert Ronaldoék ha jó lábbal kelnek fel, akkor minden bejön nekik, ha viszont rosszal, akkor baromi gyatrák tudnak lenni. Mondjuk 2-1 Ghánának
Piros egyből miközben előtte és utána mezfogásért meg labda nélküli rúgásért 3-4 sárga elmaradt, vicc volt kicsit a bíró. Sajnáltam ecu-kat ilyen jó 0-0-át nagyon rég láttam már pedig 86-os vébé óta a meccsek nagy részét láttam...
Egyébként kár érte. Vele sokkal erősebb a csapat. Olyan mint az olaszoknál Baló Telli, jó ha van, de lehet még jobb ha nincs ( egyébként egyik sem normális!!)
én kitiltanám a francba a sportpályákról és vele együtt minden ilyen viselkedészavaros idiótát !
Tyson mennyit kapott amikor leharapta Holyfield fülét ? :))
Ki mit tippel, mit játszanak a németek usával ?
Portugália - Ghána ?
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast