ezt a szánalmas típus-demagógiát nyomod itt évek óta, hát persze, hiszen köztudött hogy egyébként ellenszenvvel figyeled azt ami 2010 óta megindult a magyar futballban! – és ennek nálad persze politikai oka van hiszen a fidesz ellenzékének szurkolsz, - ez nem lenne baj, csak éppen elvakít ez a buzgalom és oylannyira, hogy az már sokkal több mint nevetséges! aki előző hoszzászólásom olvasta az láthatta, értheti, honnan indult el a reform 2010 után. és amiből elindult az nem prekoncepció hanem ténykérdés: kb. 30 év totális lemaradását-visszafejlődését és minden szinten kellett megpróbálni elkezdeni behozni, a képzéstől a pálya és stadionkorszerűsítésen keresztül addig, hogy nagyon kevés igazolt játékosunk volt azokéhoz képest, akikkel illne lenne versenyben lennünk.
a szánalmas érvelésed csúcsa amikor rózsaszín ködről gűnyolódsz ám amiről persze szó sincs! sem az én esetemben, sem az Mlsz jelenlegi vezetőinek a körében! mindössze arról van szó, hogy igen véletlen abban igazad van hogy 2010 ben kb. 30 éves lemeradásban voltunk európától és lényegében a nulláról kellett elkezdeni újjáépíteni nálunk ezt a sportot – ÉS, ahhoz képest ahonnan akkor indultunk, indult a Csányi féle vezetés, nos ahhoz képest messze nem lehetünk még most sem elégedettek, ÁM az eddigi sikerek máris kimondottan biztatóak, főleg ahhoz képest hogy még ma sincs annyi igazolt játékosunk és messze nincs, mint amennyi az ideális lenne!
„De te se tudsz tehetséges magyar játékosokat sorolni európa top 10 bajnokságából. Szlovákot szlovént, horvátot lengyelt ukránt viszont tudsz. Én nem tagadom azt ami jó de nem hazudom be azt ami nincs.”
szerinted ki nem szarja le hogy mely nekzetnek hány játékosa van a topbajnokságok top 4 ében??!! tényleg befejezhetnéd már hogy ezt a buta szólamot nyomod-ismételgeted itt x éve mint süket a csengőt, miközben már - szerencsére – maga a jelen is cáfol már téged! mármint az eredmények terén: hol voltak tegnp este a kedves top szerbjeid, miért nem nyertek legalább 4-1 re az általad lesajnált magyar válogatott ellen? dehát ők real madridokban meg interekben játszanak, akkor most mi van? vagy: Gera u21 es válogatoittje (csupa nb1 es és nb2 es nagyar óklubokban játszókból), miért tudta símán verni azt az orosz u21 es csapatot múlt héten, amely – nem én mondom hanem a az m4 aport műsorvezetője mondta - per pill 35 millió eurós keretértékű, amihez képest a magyar keretérék kb. = a nullával??!! nos mi történt a kedves orosz barátaiddal??! a véleményem nem változott: messze még az h. elégedettel lehessünk azzal ami 2010 után elindult (emlékeztető: magyar profi utánpótlásszakember Kiss László egykori vasas csatár, Törőék kortársa mondta hogy átlag 10 ezer fiatalból szokott miekrülni 1 db (!!!!) akiből egy Kalmár szintű stabil válogatott lehet majd, no ezért nem mindegy hogy nálunk még mindig csak hatodannyi igazolt játékos van mint pl. hollandiában), és akkor még nem beszéltem arról: értsük már meg hogy a tehetségek meg a „topbajnokság top4 ébe bekerülő tehetségek” azok nem gombnyomásra sesnek ám le az égből, hanem ez szerencse dolga is, hoiszen immár legalább 3 éve nem tudod
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast