Nincs mese, éljen a sokat pocsmondiázott internet explorer!:)) Egyetlen böngésző amivel most portfólió fórumozni lehet, ami képes megjeleníteni. Bubu ennek örülhet, ő kedvence is.
Köszönöm Nektek, akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba, valami a portfolio-nál történt akkor, hogy nem engedi be csak az Explorert:D Azért az explorerben nem kell csalódni most sem, mással nem is tudnék most írni.. de kétség kívül a chrome sokkal gyorsabb és fürgébb azért kezdek váltani rá, pedig idáig az explorer volt a favorit, mozillával meg nem is foglalkoztam sosem. Vagy chrome vagy explorer, de most az explorer tűnik tökéletesnek:)
Nem akarok beleszólni Moony, csak megjegyzem, hogy 10 napos zöld gyertya után majd' 80-as rsi-nél longot venni...
Biztos ez is egy stratégia.., reméljük jó lesz.
Nekem 100-ról 108 lett volna a célár longban, ennek ellenére tegnap eladtam 106,4 körül, akkor úgy tűnt, hogy eleve túlvett és nem húzzák az előző napi csúcs fölé, de aztán zárás után mégis megrántották. Nem mondom, hogy nem lesz 111, de most kell neki kis pihi.
Akinek google chrome böngészője van, megnézné nekem, hogy bejön-e ez az oldal ahol most fórumozunk, tehát: link , ilyet még nem láttam, picit megjelenik egy pillanatra de amint bejönne fehér/üres oldal látszódik, tehát nem jön be semmi, így kénytelen vagyok a jó öreg explorerrel fórumozni. Épp tegnap fényeztem bubu-nak a chromot, hogy milyen jó erre nem értem most mi van vele, minden honlap megjelenik, még ez a portfólió kezdőoldala is, de amint a fórum-ot hívnám be, fehér oldal fogad, nem jelenik meg. S megnéztem másik gépen, ott is ugyan ez de csak chrome-nál, érdekes, tehát akinek szintén chrome van megnézné ott bejön-e ez az oldal rendesen, köszönöm!
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?