Apportos tőkeemelés volt, megvettek minden szart papíron névértékű részvényekkel fizetve, persze olyan árra volt felértékelve, hogy még 100 Ft-on is megéri szórni. Ugyanaz a nyomda, csak kicsit másképp.
Az ilyet soswe értettem, hogy lehet büntetlenül, legálisan ilyet csinálni, hogy a piaci ár terdékéért nyomtatnak maguknak papírt aztán a többszöröséért öntik a piacra, ezreket megkárosítva. így könnyű tőzsdézni, hogy kapok 1Ft -on humetet, s akkor még 8 on is hülyének is megéri szórni, pedig milyen árfolyam az már.. Gondolom ilyen mezei magánszemélyek nem kérhetnek ilyen apportos papírból?:)
Persze, már reggel nyitás után már pár percel, ez a jó mikor lekötik és másnap onnan folytatja ahol a lekötés előtt!:) Az ilyet szeretem. Danubiust viszont megviselte, nem támadt fel újra. Pedig itt 3900 körül elég jó vételnek nézem.
Re, úgylátom nem sok változás történt, phyliben nagyobb aktivitásra számítottam ,dehát ez van, nulla az egész. Keget is inkább csak tovább gyalázzák, pedig már iszonyat mennyiséget leadtak a múltkori 170 es tető óta. Nem értem kinek van ennyi papírja..
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?