guildenstern 2018.02.27.
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.
Főleg pedig hol lehet lájkolni egy kitiltást? Nem is értem, miről beszélsz. De lényegtelen. További jó kitiltogatást! Egyszer azért majd meséld el, hogy engem és bubut miért tiltottál ki. Kössz amúgy, legalább legközelebb nem kell szólnunk előte, hogy feleződni fog a papírod.
Az pedig plane erdekelne hogy kopejka hogyan tudta ujranyitni vagy ujranyittatni a mar lezart topikjat. Short nyit topik nyit, short zar, topik zar, long nyit. Long zar. Short nyit topik nyit... nagyon erdekes.
a pf moderáció ezzel a topicgazdai szabadságfokkal olyanok kezébe adott hatalmat, akik ezzel visszaélnek, ez a napnál is világosabb. a te felszólamlásod hitelességét némileg aláássa, hogy magad is így hajlamos vagy erre, bár a kollégát illeti az aranyérem, nagyot megy . én továbbra is kutatom az okát, hogy miért tart ki a rendszer mellett a moderáció, tippjeim nem valószínűségi sorrendben: . 1. szarnak bele 2. nem érnek rá, nincs erőforrásuk, nincs büdzsé a módosításra 3. elzavarták a fórum fejlesztőjét (még mindig sok a megoldatlan bug) és nincs aki hozzá tudna nyúlni a felülethez 4. azt gondolják, tényleg így a jó
Ahhoz képest, hogy itt és a gépházban is azt írtad, hogy egyetértesz Palival (miszerint a topicgazda ne tilthasson), ahhoz képest folyamatosan tiltogatsz... Pedig megtehetnéd, hogy saját magadat korlátozod önként.
Pont a választásokig tiltottak és pont egy fő Fideszessel szemben (ráadásul semmiért)... Szerintem ezen nincs mit tovább magyarázni. Egészen elképesztő, ami ebben az országban zajlik.
Nem semmi... Baboskoval vigyázzatok, mert Portfóliós lehet (VM szintén). Csak szóltam, mielőtt a választások előtt esetleg mindenhonnan tiltanak engem.
pny moderálva volt a gépházban emiatt, úgyhogy még pont ki tudtam túrni az utolsó 20 közül, idemásolom, mert lehet, hogy tanulságos a mondandója, ha valaki vevő a korrekt és hiteles viselkedésre: "
Gépház#1046
Csak ma 3 embert tiltottál ki, akkor mit is támogatsz?"
gépházat tehermentesítő moderációról vitatkozós topic
.
"Ha nagy igény van a moderáció kitárgyalására, hozzatok létre rá egy topikot, ígérjük, nem szólunk bele :)"
.
szerintem van rá igény, azt is kifejtem a későbbiekben, miért
.
akkor hajrá
.
ui.: fosós nickeknek üzenem, hogy nem vagyok törölgetős meg kitiltogatós, itt - ameddig az általános moderátorok felül nem bírálják - nem lesz senki törölgetve meg tiltogatva. Persze ha valaki jön hogy ezt erősen kitesztelje, akkor nagyvonalú kivételt teszek, de ahhoz már nagyon kell majd küzdeni. Vélemények és ellenvélemények szabadon áramoljanak, azt gondolom, ez a normális és természetes.