Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Szerintem az aktív fórumozók kijelzésére sincs szükség. Miért? Ezért:
OTP topik aktív fórumozói:
Karterab utolsó hozzászólás 2014-07-03
Tippmix46 utolsó hozzászólás 2013-12-17
Porti utolsó hozzászólás 2009-04-03
Hát igazán aktív forumozók... és aki minden nap írogat az mikor kerülhet fel a listára? 5 év után?
A mobil verzióban is meg kellene oldani, hogy ugyanúgy lehessen használni, mint a nem mobil verziót, például egyik fórumból a másikba egy kattintással át lehessen menni a fórumok listájából.
Tényleg egyre jobb, köszi!
Ami még jó volna, írtuk többen: még mindig túl szellős, kevés hozzászólás/szöveg látszik egyszerre. Lehet, hogy a + - jelent / válasz erre funkciók mind elférnének a fejlécben, ezzel sokat lehetne nyerni.
Javaslatok:
- a topikok listájában az utolsó hozzászólás szerzőjét és időpontját nem egymás alá kellene tenni hanem egymás mellé!
Így egy sor lenne egy topik a jelenlegi kettő helyett és kétszer annyi topikot lehetne egyszerre látni görgetés nélkül!
- amikor az egeret ráhúzom az egyik topikra, akkor sárga csíkkal kijelöli azt, de kattintásra csak akkor megy rá a kijelölt topikra, ha ráhúzom az egérmutatót a szövegre. Kényelmesebb és gyorsabb lenne ha a teljes sárga topik mező linkként szolgálna nem csak a cím szövege.
- topikok szűrése téma hozzáadása keresés a fórumban gombok körüli gyászkeretet én elhagynám, ezzel is több hely maradna az érdemi tartalomnak.
Kösz ha megcsináljátok!
szia
böngésző melyik jó? ))
opera nálam nem megy, másnál csak azzal (plugin lekapcsolva, alap állapotban)
chrome jó nálam, másnál meg az nem
firefox nem jó, most tettem fel
hmm
"Minden ujjat szokni kell"
ROTFL :)
...Made my day... 1 db PLÜSS-t megért :)
Amúgy persze egyetértek abban, hogy egyre jobb lesz. Én is köszönöm a fejlesztőknek...
köszi.
felül lesz természetesen alapmenü - hamarosan.
a szerkeszthetőséget nem tartjuk szerencsésnek (van olyan fórum, ahol ez létezik, de szerintünk több vele a baj, mint amennyi az előnye)
Úgy értem, minden nap egyre jobb lesz a fórum. Esetleg tervezitek egy korlátozott ideig (max 5 perc) történő szerkeszthetőség bevezetését is?
Az még szintén megfontolandó, hogy felül is legyen a porfólió alapmenü rendszer, illetve ami nekem még tetszene, hogy bal oldalt legyen a sorszám (az idő előtt: pl. így #222 ma, 18:59). Bár ezek már csak kisebb szépészeti módosítások, de talán még belefér.
Ez a "Kedvenc Topic" újítás egyre jobban tetszik.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!