Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Kedves Fejlesztők! Nagyon derék dolog amit ma csináltatok a tegnap esti változathoz képest, de még azért nem lehet hátradőlni. Én úgy gondolom, hogy a tegnap esti "Fejlesztés alatt!" futó oldalra a következő szöveget is elhelyezhettétek volna és akkor megúsztátok volna a sok felháborodott felhasználói bejegyzést: Kedves Felhasználók! Fórumunkat új platformra helyeztük. Ennek következtében készítettünk egy Béta fórumot. A ti segítségeteket szeretnénk kérni, hogy létrehozhassunk egy átlátható, felhasználóbarát fórumot. Az oldal megjelenése után kérjük az építő jellegű hozzászólásokat. Köszönettel Portfólió fejlesztő csapata ;)
Nem lehet kilépni a fórumról. Látszólag kilép. Bezárom a fórum ablakot. Ha valaki más újra megnyitja a fórumot ugyanazon gépen, akkor az előző fórumozóként garázdálkodhat kedvére!!!
Javaslat: - a topik listában egy sorba kellene tenni az utolsó beírás idejét és szerzőjét, nem egymás alá, így egy topik egy sor lenne és kétszer annyi topik lenne látható egyszerre -> kevesebbet kellene görgetni
Még annyi, hogy felülről az 1. hozzászólásnak a topikok 90%-ában semmi jelentősége, csak a helyet foglalja. Kéretik eltenni. (egyedül a gépháznál mondjuk pont jó lehetm ha ott van, de a többi topik jellemzően nem ilyen),
Tényleg nagyon sokat fejlődött a fórum az elmúlt közel egy nap alatt. Még egy ilyen nap, és profi lesz az új felület :-)
A sárga csík szerintem is legyen halványabb, és inkább a hosszászólások feletti sávot kellene beszínezni (de azt sem rikítóra), hogy látsszon a kerete a hozzászólásnak. És ott felül vannak amúgy is a fontosabb infók: előzmény, sorszám, idő. Nem kerülhetne az idő elé a sorszám is balra? Talán jobb lenne együtt, egymás mellett.
Annyit azért látni, hogy a stáb igyekszik elolvasni a visszajelzéseket.
Ha még ezt a rikító sárga sávot a hozzászólások alatt, a jelenlegi helyett fehér háttéren szürke elemekkel adná a rendszer akkor már egy lépéssel közelebb lennénk egy elfogadhatóbb kinézethez...
A sárga csík nem volna ott, mert minek, a benne lévő karakterek akkor is látszanak, de kevesebb helyet foglalnának. (ráadásul a sárga alatt nagy üres hely van) A hozzászólásokat, akkor lehetne dupla vonallal elválasztani, vagy egy erősebben láthatóval. Törekednék arra, hogy minél több hozzászólás látszódjon egyszerre a képernyőn, és ne legyen csicsás papagájos színezetű. Az avatar alatti nicknévnél nekem egy kicsit aprók a betűk! Telefonos elérésnél ahol avatar képek vannak, betöltik az egész hozzászólást és olvashatatlan, képek nagysága is változó. Használhatatlan!! ( bár ez lehet, hogy a telefon hibája?) Sokat fejlődött reggel óta a felület és ez dicséretes!! Köszönöm, hogy véleményemet leírhattam! Sok sikert a továbbiakhoz!
Árfolyamok, grafikonok (pl. EUR/USD)? Hova lettek? A sorköz megnövelés óvodás szintű. Teljesen felesleges, sőt nem felhasználó barát. Ezért a fejlesztésért egy fillért sem fizetnének sok helyen. Én sem adnék érte egy vasat sem...
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!