Az ex-nek nincs mert vagy 200 fton akar venni, vagy tényleg a csődjét kívánja.. .. ...
Nekem nem is lesz, mert orosz rulettnek dupla vagy semminek tartom.
A hívők nagyrésze mert magasabbról van benne, pőők már nem is írnak ide szerintem.
Az új beszállók 700 förül meg beirogatnak, ők a reklámszakemberek.
Öntsd a nyakamba, én még sokat akarok venni Ex. Lassan oda érünk hogy megint vennem kell. Hajrá adjad nekem még mindig kell ez a "szar" . Kivárom türelmesen a megfelelő alkalmat. Nekem ennyit bőven megér. :-) Adjad már ne sajnálj! :-) Hajrá, csak menj lejjebb 50 forintocskával. :)
Elkezdene épülni, árfolyam felmegy, aztán mitől?
Ugyebár az 50mUSD nem elegendő a gyárhoz, sem a gyár veszteséges termelésének finanszírozására, vagy további befektető kell vagy jönnek a további rossz hírek....
Az új befektető esélye 90% fölötti véleményem szerint,ha nem így lenne,Rényiék nem adták volna át az igazgatósági helyeket.Ha a gyár elkezd épülni,akkor nem duplázás lesz,hanem sokkal több.Üdv:
A febr. 19.-i (szándéknyilatkozat) óta az árfolyam lényegében nem változott!, míg a "fontos" átlagár ezen időszak alatt ~35%-ot csökkent!, ami most már kb. a prompt árnak felel meg..... (kósza gondolat)
A legnagyobb Genesis hívőktől kérdezem bármilyen bántás nélkül.
Mi az új befektető esélye? 50 % 20% 70 % ???
Ha lesz deal, milyen árfolyamra számítotok?
Duplára?
Ha nem lesz?
Akkor menni lesz az árfolyama?
200 ? 300 ?
Dupla vagy semmi vagy orosz rulett?
Mennyire alszotok nyugodtan?
Megéri?
Hozzászólnék ehez a kozmikus ideje tartó diskurzushoz.
Nincs genesis részvényem /s nem is lesz/.
Vannak hívők és ellendrukkerek.
Egy vagyik inkább kettő dolog szinte biztosra vehető:
Egy, hogy a genesis évek, de tényleg csak évek óta kiad kéthavonta valami ígéretet. Lehet, válság miatt nem mennek előre. Ez most mindegy is. Építési engedélyen állami támogatási igérvényeken kívül nincs semmi.
Kettő: ha az új ígéret nem jön be nem hinném hogy a cég megéli az új évet.
A kockázat gigantikus.
Egisben, Otp részvényben negyven százalékot lehetett keresni azh elmúlt pár hétben.
Mi a bizgenytűnek vezs valaki Genesist, ha tényleg reális veszély hogy finanszírozásképtelenségnek nagy az esélye?
Kaszinó?
Dupla vagy semmi?
Úgy tűnik.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...