máj 12: AMAT negyedéves, olyankor jelentik be az új gépsor megrendeléseket,visszamondásokat. Nem a Cogenco és Gen Solar megrendelésekről fog szólni.....
naná, szokás szerint megpróbálták felrángatni, és már leálltak a vételekkel.A berángatott lúzereknek nincsenek követőik. Tekints rá a chartra és a forgalmakra.
Azt ugye te sem hiszed, hogy jó hír lesz? Ott a chartban a válasz, ahogy februárban is ott volt
Én nem vagyok sem elemző sem profi alap ismerő, bizonyára te jobban benne vagy, de ne csak rosszakat írd ide mert az eléggé megtévesztő.
Különben is csak a hülye tradel hírekre mindenkinek magának kell a pénzügyeit megoldania Gensisben óriási kockázat van amit ellensúlyozhat egy nagy nyereség. Ha meg kockáztat valaki akkor abban benne van hogy bukik is.
Én maradok Richternél az legalább kiszámíthatóbb vagy egy MOl pakk ami hamarosan szintén 14e ugrik fel.
de ugy láttam hogy ebben az országban két ember nem tud összefogni nem hogy pár befektető, ezért kiszálltam inkább lent. Még ha rosszul is tettem mert visszamászott az árfolyam.
(#40076) Vedd vissza 100 Ft /rv ig
előzmény (#40074: zsihaha) | válasz erre | 2009. március 22. - 21:43
Építő javaslatként még mindíg csak ezt tudom mondani h mindenki vegye vissza 100 Ft ig a részvény eladást, mert olyan befektető biztos nem jön egy darabig aki felvásárolná az egészet addig.
A visszavétellel meg úgy tűnhet mintha vásárolnák ezerrel.
Fogjunk össze végre. Mindannyiunknak ez az érdeke.
Feta
Futja 50m? Elárulom, kb 6-szor annyi és ezek hitelt a büdös életben sem kapnak, ahogy eddig sem. De ha kapnának sem futná az önrészt sem
Itt már volt ilyen olyan befektető, csak épp egy cent sem jött
Miből fog a Gen Holding vegetálni??? A 7 milka elég lesz a nyereségig, amely szintén sohanapján lesz, lévén a -FSLR kizsűrizte a technológiát a piacról? És a magyar cégből hiányzik pillanatnyilag vagy 2m EUR, az miből lesz?
Trendlines bevásárolt és itt suvaszt, kár pedig de jó is volt a blog pl júniusban a megrendelt gépsorokkal((((
Amennyiben a Cogencoban 50 m. usd. tőkeemelést hajtanak végre ( amint ez a közleményben szerepel ), a Genesis nyrt. eszközeit pedig 36 m. eur.-ért számítják be (spanyol cikk ), akkor ez kb. 49 %-os tulajdoni hányadot jelent a Genesis nyrt. részére egy minimum 2 gyárral rendelkezni fogó cégben. Részemről rendben. Üdv :
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...