Nem tudok forrást, csak lighthouse linkjét fordítottam le magyarra... Kérjetek tőle forrást, engem is nagyon érdekelne. Vmi spanyol lapból fordította a google...
mik: Esto significa que este dinero no se devolverá nunca. This means that this money is not released ever.
Ha erre érted, akkor ez sztem a hülye fordítógép...
És arra értendő, hogy vissza nem térítendő :)
Már 2007 szeptemberére 5000 körül kellett volna hogy legyen, mára meg 8-10K évvégéig, jövőre akár 20K.
ehhez képest a béka hátsója, és még nincs vége a bukónak.
Az angol szövegből én azt hámozom ki, hogy a Geni bukta az Andalúziai kormány 14.67 millió EUR-os közvetlen támogatását... Kérdés, hogy jól értettem-e, illetve hogy a forrás mennyire hiteles...
nem.akkorra már régen kiszállt, ezért is lesz 100 FT.
A forgatókönyv szerintem olyasmi, hogy a fund régen kisedte már a cégben lévő készpénzt mire bejelentik a csődöt,
amire megzuhan első körben kb 500 alá. vagy 250-re, fene tudja..
nagy a spekik hatalma, mivel azt úgysem mondják meg hogy a fund vitte a pénzét, ezért megint jön a nagy reménykedés, tehát 500 egy ideig tarthatja, aztán bezuhan.
Ámde 100 volt a novo előte a semmire, tehát az meg olyan támasz ahonnan tuti megspekizik, meg akkor is jön majd az álomgyár az új projektről, mert rényi sem akkora lúzer hogy veszni hagyja a pénzét.
1 év múlva már komoly esélye lehet ennek is ha addig töketlenkednek.
Törölt felhasználó2008. 04. 09. 11:35
Szevabacsi:Ja és szerinted a Fund megvárja mig 100 lesz???????????????Mikor 2800 jegyzett nem kevesett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az attól függ.
ha totális csőd, és kiszáll a fund meg hasonlók akkor nem vennék bele...100-nál és alatt viszont meg spekizés jön mindenképpen, mert a beragadt spekiknek el kell adni...ott érdemes belevenni, de megfelelő haszonnal azonnal dobni.
De ez a jövő zenéje, mert nem állítottam hogy holnap lesz.
egyenlőre az 1500 majd az 1200-1000 körüli szintek elérésére van nagy esély, ha hamar nem csinálnak valami hasznosat rényiék.
Törölt felhasználó2008. 04. 09. 11:22
Szevabacsi:TE gondolom majd bele is veszel vagy vennél 100-250-nél!!!!!Ugye!!!!Egy bukot cégbe vicces!!!!
100 akkor lesz ha végleg bukik a projekt.
Tehát pl. ha év végéig sem lesz befektető és pénz egy gyárra sem, akkor nagyon is valószínű hogy akár 100-ra is visszarohadhat, de 250 körülre tuti.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...