Én még nem (bár ki tudja, ítélje meg mindenki maga), régi motorosokat írtam, mint pl. DLPH, vagy Marqves, vagy BB24. Te viszont elég sokszor bizonyítottad már, hogy se olvasni, se számolni, se elvonatkoztatottan gondolkodni nem nagyon tudsz......... Legutóbb ez a pecsétes dolog, meg ez az építkezés a semmiből... Ezeket humornak szánod, vagy szegénységi bizonyítványnak?
én senkinek nem fogom a szájába adni a megoldást, főleg nem a nagyokosoknak......
Lesz gyár, akinek enny nem elég, gondolkodjon, és olvasson a sorok közt, informálódjon, hallgasson azokra, akik már bizonyítottak (vannak itt elég régi motorosok) stb...
érdemes egy koncert sorozatot összehasonlítani egy napelemgyárral?
Az Econet és a Genesis jó papír, talán alig 2 napja írtam itt a fórumon, és ezt Marqves és DLPH is így látja. Lehet velük spekizni is, lehet őket hosszútávon is tartani. és persze lehet bukóban is eladni... a lényeg, mindkét cégnek komoly, és hosszútávú koncepciója van, és azt is tudják hogyan valósítsák meg, sajnos rájuk szakadt a hitel-válság, ebből nehéz kikecmeregni, de én kezdem aztlátni, a Genesis még jól is jár ezzel, mert így a végső megoldáshoz nyúl, hogy megvalósítsa a projektet. Ez a legnehezebb ugyan, de a lehető legjobb is, a hosszabb távon gondolkodó befektető-tulajdnosoknak.
Egy a lényeg, és ezt nem csak én mondom, lesz spanyolgyár, lesz magyargyár, és a termelés sem fog szerintem csúszni pár hónapnál többet. Az Econettel és a Genesissel év végéig kb. ugyanannyit lehet keresni számításaim szerint. Más papírral nem nagyon érdemes foglalkozni, a kockázavállaló befektetőknek, akik nagy hasznot akarnak... az Eco előbb robbantott...
puleo, a genesis vezetősége is kért 10 % sajátrv vásárlásra a szeptemberi kgy előtt. Volt is örömködés, csakhogy nemsokára kiderült, hogy a felhatalmazás majd akkor ér valamit ha geni nyereséges lesz.
(Másrészt úgy néz ki, hogy sziget műsora szépen kezd összeállni.)
azokat bezzeg érdekli az ún."ilyen"??? emberek sorsa
akik szemrebbenés nélkül beültetiuk őket pl. genesisbe 2800-on, humetbe 130-on, ecoba 230-on ésatöbbi.
Szánalmas vagy, és káros!
Csak ne hidd hogy itt a fórumon sok "befektető" van.
Vannak, akiknek hitelre van Genesis, éd mondjuk 1500 Ft-nál likvidálták volna. Attól függetlenül hogy hamarosan szárnyalni fog. (rövid távon az árfolyamok nem kalkulálhatóak).
A gazdy-kat nem érdekli az ilyen emberek sorsa, csak venni akarnak minél olcsóbban. Annyira gáz, hogy azt hiszik ledumálhatják az árat. Nekem nem is ezzel van a baj, hogy mit ír, hiszen nem miatta változik az ár. Hanem a gondolkodással.
Dögöljön meg a szomszéd tehene.
Olcsón vesz, aztán köpönyeget fordít, miután vett és elkezdi dicsérni a Genesist.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...