gog, szerintem a svájci bank nem a spekiktől fog rv-t venni, hanem a Fundtól, vagy egyéb nagybüfitől. Így fogják növelni a közkézt, ami jó dolog. Tőzsdén amúgy is nehezen tudna 200 millányit összeszedni szvsz...
DLPH képtelen szembenézni a geni bukóval.
Nap mint nap nekem van igazam és az Ő (állítólag 50.000 DARABOS:-)))))))))))) portfóliója meg szépen erodálódik.
Naja, szerintme sosem volt neki 50 DARABnál több, de hagyjuk!
ha nem vagyok tolakodó rágcsáló, honnan tudod te ezt előre?
vmi olcsó tanfolyamon tanítják?
profi jósda 20 % engedményel , ha most jelentkezel ingyen vásárolhatsz a tescóban?
nekem is van üveggömböm...szép kék
de meg nem szólal az Istennek sem...
GENESISBEN GAZDAG BOLDOG UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK!
Latom tartalmas volt a tegnapi tajekoztato, igaz nem voltam ott, de amit itt a forumon olvastam, az mar pont elegendo a januar vegi emelkedeshez. Amennyiben beszall a svajci alap, akkor felszivasra kerul a maradek rovidtavu spekulaciora vasarolt reszvenyek nagyresze. Egy uj hir, egy uj piaci belepo, komolyan mondom, hogy hamarosan szep napok ele nezunk. Ugy gondolom, hogy iden a Genesis megint dobogos lesz, a legjobb tozsdei befektetesek kozott. Akkor tovabbi jo Genesis gyujtogetest kivanok mindenkinek, es azt javaslom, hogy csak az adjon el reszvenyt az elkovetkezo napokban, akinek nagyon muszaj! Ez a Genesis mar nem a spekulacios kategoria, ezt mar lehet befekteteskent kezelni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...