Pocok, miert lenne irrealis 50K? Voltak itt milliardos, tobb szaz millios felrantasok is. 1ben lehetett venni 10-20K-kat. Most is ott all benn az 5000 db-os puffer, amit 1 speki kilohet barmikor. :)
El vagy te tévedve úgy látszik.
Sosem mondtam rényire semmit,
amúgy meg vigyázz nehogy fordítva süljön el a jelentgetés mert itt csak te vagy aki alpári stílusban kommunikál.
Na csak tudd. Már kétszer jeleztél a moderátornak. Először a humetben összefoglaltam ki vagy te. Akkor először.
És most.Nyomod itt az ipart, Rényi G. már simán becsületsértésért perbe foghatna, itt vannak azok a megnyilvánulásaid is hátrébb.
Hát csak szólok cimbora.... rühellem ezt a moderálósdit, de veled kivételt teszek.
jaja, így van.
De ha belegondoltok nem is nagyon lehetett 50K-t összehozni egyszerűen.Legfeljebb csak ha végigvette 100 Ft-tól.KIZÁRT.
és igen, aki pl. 100 millákkal játszik az már nem itt vergődik ilyen stílusban.
Ha 50K-ja van (lenne)...
...akkor mi a fenének olvassa ezt a topikot????
És miért idegeskedik azon, akinek szerinte csak pár száz darabja van?
Teljesen illogikus.
Te is ideges lennél, ha most pát szá Ft-al 2800 felett lenne az árfolyam, s mivel kiszórtad, várnád, hogy hol szállj be. Pláne, ha ez a néhány 100Ft több millás "elmaradt nyereség"-et jelentene.
S igen, tuti, hogy fel fog menni.... de hogy mikor, azt senki sem tudja megmondani. Próbáld magad néha beleképzelni a másikhelyzetébe is.
Amúgy hehe,
most látom megint új nickje van.
Vonal után jön a csillag?
szerintem inkább moderálhatná saját magát, én elhiszem hogy bukóban van, de (ő állítja) lesz ez még sokkal jobb is, akkor miért ilyen ideges????
nem, nem osztja az észt. Csak lásd be, hogy van, akit bosszant a stílusod. Kötözködni pedig mindketten kötözködtök, hergelitek egymást, de ezt nem kell a szívedre venni... (pláne nem a moderátorhoz rohanni).
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...