Ha tudsz, gyere el a hétfői találkozóra. Ott minden infot megkapsz, ami alapján dönteni tudsz. Erről is szól a történet. Beszélhetsz a vezérkarral, a tulajdonos társakkal, a gyárigazgatóval, stb....
Ami az árfolyamot illeti, a Genesis Investment Fund 2800 Ft-ért vette a papírjait augusztusban, a GEM pedig minimum 2900 ft körül válthatja át a majdani (jan. 21. utáni) kötvényeit.
Persze, 1600 Ft-ért olcsóbb volt novemberben, de ki tudja lesz e még olcsóbb. Sosem lehet tudni.
A kockázat benne van, de miben nincs?
MOL, MTELEKOM, RICHTER, EGIS? Meg kell nézni a historikus grafikont! Az OTP is tud nagyot zakózni 1-2 hét alatt. Láttuk augusztusban.
Törölt felhasználó2008. 01. 05. 12:29
-ZEEH-nek... bő féléve készült equilor elemzést tanulmányt olvasd át---az ott leírtakkal hasonlítsd össze, hogy mi jött létre valójában,mennyibe került, mik az új kilátások--- nézd meg, hogy az ott leírt feltételek melletti célárhoz képest a valóságban kialakult tények hatására létrejött valós árfolyam valyon reális e ?
zeeh, a roadshown jövő hét elején rengeteg infohoz juthatsz Budapesten
Törölt felhasználó2008. 01. 05. 10:13
Otiban ülök, de látva a szenzációs teljesítményét, nagyon filózok azon, hogy kiszállok belőle és belenyomnám a zsetont valami másba.
Elkezdtem olvasni a blogot, de még nem igazán tiszta, hogy ezen a 2500-2600-as szinten bele szabad-e vágni a Genesisbe.
Egyelőre csak véleményt kérnék, mert alaposan utána akarok nézni, mibe teszem a pénzem, mert még nem igazán ismerem ezt a papírt, mivel eddig ebbe soha nem is vettem bele.
"A nap végére beöntik a papírt, jövő héten jön a bukó hogy még 21..e előtt tankolhassunk (én és a profi spekik) 2000 alatt.
Még most adjátok el szerintem"
Energia és felhasználása
Tartalom
Energiafajták
A Föld Energiamérlege
Napsütés használata
Geotermikus energia
Nukleáris energia
Oldalak száma 3 oldal
Formátum doc
Fájl neve energia_es_felhasznalasa.zip
Fájlméret 37 KB
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...