Ja. Kiváncsi voltam a mai napra, de sajnos egyelőre inkább keserű pirula.
De az ember mindig a dolgok mögöttit keresi. Úgy látszik itt nincs semmi mögötte....
Ettől még tartás és várakozás. Csak a roadshow értelmét nem látom.
SGYZS egyetértek ezért mondtam anno hogy sanyi bá-t meg náncsi nénit akarják meggyőzni, mert aki tőzsdézik az neten úgyis utánanéz, aki régóta olvassa a fórumot az mindent tud amit lehet tudni.Egyszóval nyilvánvaló hogy ilymódon akarják feltornáztatni az árat ha már 2800 felett akarnak emelni, srv-t nemakarnak hisz a zsé kell másra, nos kérdés bejön-e a számításuk
tozsdenyul: nem mindenki ertekeli kellokeppen a remekbeszabott kiszalloszovegeimet, de azert probalkozom. :)
Na most huzok Debrecenbe.
Minden jot mindenkinek, happy telapot, meg Bush-fele kamatlabfagyasztast, es nagy hambugerzabalo-rally-t, hogy holnap szepen zarjuk a hetet.
(Csak azert, hogy aztan hetfon onnan folytassuk a kamatvagas miatt).
No, pa!
Négylábú igahúzó állat nemiszerve az egész!
Értelmetlen. Mindent megtudhatsz netről. Ha meggyőzni nem tudnak, vagy nem akarnak akkor minek a vécó? (Mert azt senki se mondja, hogy nem érdekük az árfolyam feltétele legalább 2800 ra.)
Mi a célja ennek a roadshownak, ha azon kívül, hogy nincs új dolog, még a fanatizált megjelentek sem kezdik el húzni az árfolyamot?
Én egy hasonlóra számítottam, mint a Phylaxiás Tóth portfóliós interjúját követően.
Túl sok energiát és időt igényel ez az előadás sorozat, aztán mi az eredmény?
Egy új infó talán mégis volt: Ez az eröltetett tőkeemelés árfolyamfölhúzással.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...