Mindig tudtam, hogy a kallódó tehetségeket előbbutóbb felfedezik és felkarolják!
A tanácsadó megbízatást vállalom, de kérem, hogy - formálisan - a Seychelles-szigeteken élő unokahúgom kerüljön a cégükben alkalmazásra. Én majd a kislány szoknyája mögül fogom sutyorogni Önöknek a tanácsaimat.
Sajnos nem engedhetem meg - bizonyára megérti -, hogy holmi kis foltocskák essenek netalántán a nevemen.
Így van, nincs tömés. A nagyok elfoglalták pozícióikat, mi meg a balcsitól vettünk meg egymástól.
Valahogy nekem (is) ugy tunt tegnap, h utoljara meg vki bevasarolt 1700-on, en is vettem meg 1 kis pakkot ezzel kikerekitve a csomagomat, innentol jojjon, aminek jonnie kell...
Még egy dolog, bár ebben nem vagyok biztos: Az Acq pro lepasszolt 239,170 db rv-t a július 26-i hír szerint. KINEK??? A Fund részesedése nem változott, így újra elolvasva a hírt, talán így igaz: nem a Fundnak, hanem a Fund kezelőjének, a Capital Managementnek.
Persze nem tudom, hogy onnan a piacra került-e, mindenesetre ha nem, akkor a valódi közkézt 239k-val még így is csökkenteni kell...
Másik lehetőség, hogy lepasszolta a CM-nek, majd a CM adta el a piacon, hogy ne kelljen bejelenteni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...