egyesek kezdenek totál elborulni a bukótól.
félre ne értse senki, megértem őket....
csak azt nem hogy miért mindíg a szomszédukban (itt épp fórumtársukban) keresik a bűnbakot, miért nem abban aki tényleg hibás.
De petőfi is megírta a magyar virtust ugyebár:
MEGY A JUHÁSZ SZAMÁRON...
Megy a juhász szamáron,
Földig ér a lába;
Nagy a legény, de nagyobb
Boldogtalansága.
Gyepes hanton furulyált,
Legelészett nyája.
Egyszercsak azt hallja, hogy
Haldoklik babája.
Fölpattan a szamárra,
Hazafelé vágtat;
De már későn érkezett,
Csak holttestet láthat.
Elkeseredésében
Mi telhetett tőle?
Nagyot ütött botjával
A szamár fejére.
Vigyázz xenu.. meglátogatlak és kapol a fejedre! ;-) jol el kéne verni téged.. tudod?
Nem valoszinü hogy van egyetlen egy barátod is.. az ilyen embernek az sincs.. csak ellensége... az viszont van neked böven..;-)
Ha nem fogod kilökni.. akkor tudom hogy nincs miröl beszélni veled.. értelmetlenül hablatyolsz össze vissza.. magad se hiszed el amit mondasz.. vélsz gondolni hogy mi lesz..
Kmark!
Én nem vagyok, összeesküvés párti, de hidd el ez szívatás.
pozitívum:
- van kinevezett igazgató (top10-es kategória)
- van telek (s ha igaz, akkor túl vannak az első kapavágáson)
- van támogatás
negatívum:
- nincs még bejelentés (ez nem jelenti, hogy nem lesz, csak hogy MÉG nincs)
Ergó nincs csőd, nem menekült el senki sehová, nincs átverés sem.
Manpulálás viszont van:
napi 50-100 negatív beszólás egy embertől több nicknéven mit jelent neked?
Aki be ír nem idióta, nagyon is tudatos, s jónak tűnő (hangsúlyozom csak tűnő) beszólásai vannak, amely - és ez nagyon fontos hogy meglásd - mind csak a időpont elcsúszására építkezik.
Na de akkor mi van az árfolyameséssel?
Paráztatást mindig eladás követte. Szórtak a leggyengébbek először. Aztán amikor gyenge lett a vételi könyv, akkor 1000-1500 részvénnyel lehetett szakítani 40-50 forintokat. Aztán jöttek a stopposok. Tudjuk! Ha eléri a kritikus szintet, akkor "kiold" a stop, az meg szakít mint az állat. 2400-1900-ig ez ment.
Aztán már egyre többen kezdték elhinni a dumát, lehet hogy baj van. innentől már nagyon intenzíven kellet a paráztatás, de mára csak sikerült 1649-ig benyomni az árat.
Ezen érdemes lehet gondolkodni, hogy ósszeeskövéselmélet, vagy nem.
Ne zsibbasz izom, tudod jól, ha 1000 lesz lehet 500-is, kilökésnél:-) az ember próbálja minimazlizálni a bukóját ha teheti, ez független attól hogy mennyi lesz szerinte.
és téma ezzel zárva.
Kívánom mindnyájunknak, hogy a 30+5 ezres adó-vevőnk eltalálta a legeslegalját- ha bennfentes, ha nem. És nyugodjatok meg. Ha bebukjuk, az lehetőséget nyújt arra, hogy más fontos dolgokkal foglalkozzunk, ha nem, az is.
ez oké csak ha tudod ... hogy 1000 ft lesz akkor már most is kilökheted.. elvégre olcsobban vissza tudod venni... innen még majd 65 % ot fog esni .. feltevésed szerint.. ;-)
csak nyerhetsz.. LÖKD KI! ÉS VEDD VISSZA..! ;-)
:)))
Igaz is meg nem is. Én csak beírtam, amit láttam és látok. És ez tartja bennem a lelket. Bennem. Hogy tartsam.
Valaki leírja, hogy adjam el, más leírja hogy tartja és ragaszkodik hozzá. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Különbözőképp gondolkodunk.
mert talán nem éri meg, bár már ma is majdnem kilöktem-
igazándiból egy speki felrántást várok és lököm.
elvégre minden szokott korrekciózni egy kicsit nem?
mondjuk most nem akarok sokat parkozni, de ez egy elég nagy terület és jó ha a fele ki van használva, bár tulképp nem is tudom meddig tart akár tatáig is elhúzhatják...:-))))
már ha ismeritek a helyet értitek, mert tata irányába van még terület, amúgy meg tbánya-környe között van.
sok hely van még, bár nem nagyon kisírem figyelemmel, de 2-3 új cég jött az elmúlt években is.
ja és azt tudni kell hogy az nem jelent semmit hogy a közművet továbbviszik, mert ez területfejlesztés kérdése, benn van az önkormi tervekben, nem egyértelmű hogy rögtön jön is új cég, lehet hogy csak terv.
Figyelj xenu !!!
Húzd le magad a VC-n !!!
Nem csodálkoznék azon ha egy páran megkeresnánek....Aztán jól megvernének.
Lassan jobban idegesíted az embereket mint maga az árfolyamesés.
Azon se csodálkozok már hogy PL.
Mercurius be sem ír.Vagy már eladta....
Bár nem hiszem.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...