Nem hiszem hogy számít, de a legtávolabbi a parkban, szóval minden nap végigmegyek rajta. Hogy hány telek van, fene tudja. Más cégről nagyon nem tudok, aki jönne. Legalább is a szóbeszédből nem.
azt meg ne hidd...azért kéártek mert olcsón ki akarnak vásárolni a közkézből, nem kizárt azért hogy megleygen a többségük ha valaki véletlen lejegyezné az 5 millió darabot.
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot és az eseményeket, nekem is van jó pár db geni rv. Sajna még a magasabb árfolyamokból. Viszont, hosszútávú befektetésnek szántam, ezért tartom.
Más: itt dolgozom a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, és a napokban 3 helyen is elkezdtek munkálkodni. Egyik helyen kimértek dolgokat, karrókat helyeztek el, másik helyen bitumenes bekötőutat csináltak egy üres telekhez, a harmadik helyen pedig még tavaly áthelyeztek egy gáz vagy kőolajcsövet (nem vagyok hozzáértő), és most ott is mozgolódnak. Miután mindenki tudja, hogy itt fogják építeni a gyárat, nagyon remélem, hogy valamelyik a fentiek közül már a "mienk" lesz.
Szorult gyomorral, de reménykedem és tartom.
Szia Laca!
Én eléggé összeesküvés párti vagyok, de a Geni esetében nem áll össze a kép amit felhozol.
Persze ellene sem tudok felhozni semmit
Üdv: kmark
én 18% buktával szálltam ki.
most nincs genim
várok a hírre
Azért azt ne felejtsük el, hogy Rényiék számítottak az esésre, amikor a közgyülin felhatalmazást kértek saját részvény vásárlásra. Szerintem lassan lépniük kell és csak azt sajnálom, hogy most nem tudok belevenni.
Te Xenu!
Van Geni részvényed?
Miért rizsázol itt minden fórumon, egyfojtában? Figyelmeztetsz minket (akinek van), hogy csőd van? Ezúton köszönöm az önzetlen, időt és energiát nem kímélő gesztusodat. Megirtad, köszönjük, mégegyszer. Mondd meg: hír nélkül mitől vagy ilyen biztos a csődben? Tudsz valamit, vagy csak nyitott szemmel jársz és erre a következtetésre jutottál? Ha nincs konkrét infód, akkor tanusíts önmérsékletet légyszíves, semmi szükség -szerintem- teleírni fórumokat -egyébként olyan "információkkal", melyeknek annyi alapja sincs, mint amit Rényiéktől egyébként kaptunk! Úgyhogy mégegyszer köszönjük, hogy figyelmeztetsz, de kezd unalmassá válni az igyekezeted! Minden jót!
jampi
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...