Fordult már elő, hogy én tettem panaszt.
Nem érzem magam spionnak, csak igyekszem tenni valamit olyan dolgokért amiben hiszek, magamtól és mástól is elvárok.
Ígérem mindenkinek, hogy a továbbiakban "feljelentésem" teljes szövegét indoklással a fórumban is postolom.
ja, hát igen, pl. a te nylítan személyeskedő anyázásod bunkózásod hülyézésed az nem veri ki náluk.
de lehet hogy azért mert én nem vagyok oylan spion mint egyesek és nem jelentgetek fel senkit....pedig megérdemelné!
De tudod miért nem teszem?
Mert sokkal jobb eszköz a magatokfajták ellen az hogy úgyis visszajövök hiába tiltogattok!
Ez ugyanis az internet, ami talán az egyetlen olyan médiaforma ahol valódi szólásszabadság van mindenki számára!
(és ennek a fórumon túlmutató tanulságai vannak!)
Alábbi hozzászólásod a Fórum felhasználói szabályaiba ütközõ volt. A moderálási elveinknek megfelelõen figyelmeztetésben részesítünk.
További higgadt fórumozást kívánunk!
Portfolio.hu
-------- Az eredeti hozzászólás ----------
Fórum: GENESIS
2007-11-16 11:47:13 - Re: Genesis
DÉLUTÁN MEGINDUL A DURVA BEÖNTÉS,
MENEKÜLJÖN KI MERRE LÁT!
1800 FELETT HIBA BELEVENNI MOST, DE HOSSZÚ TÁVRA 1000 A VÉTELI SZINT.
bodrikutya
Amennyiben rövid időn belül ismét szükségessé válik a figyelmeztetés, hozzáférésednek nem engedélyezzük a részvételt a fórumban!
Kommentárom:
hát, ebben aztán már nem tudok a fórum szabályaiba ütközőt felfedezni, mert a caps lockolást seholsem találom mint büntetendő cselekményt.
De ne ijedjetek meg, kár a feljelentgetésért, úgyis jövök, már beizzítottam egy jópofa vadiúj nevet:-)))
Jó, erre gondoltam természetesen, de ez végülis mégiscsak egy kiselőadás lesz a semmiről meg az álmokról, ahelyett hogy konkrétan bejelentenék végre a befektetőt.
(vagy éppen annak hiányát).
Ehelyett vakítanak megint.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...