Lehet nem kötelező bejelenteni az IT ülést,de jelen helyzetben azt gondolom nem volt irreális elképzelés tőlem,hogy a korrekt tájékoztatás jegyében ezt elvárjam.
A közgyűlési határozat szerint az it. döntést ( 7.-ét) megelöző 6 nap ami kb 2200 ft körül jön ki (bár nem pontos ez az érték mert csak grafikonról olvastam le,de ennyi meglesz minimum)
Ez alapján valóban diszkonton forog a papír...remélem mások is így gondolják
Lehet nem kötelező bejelenteni az IT ülést,de jelen helyzetben azt gondolom nem volt irreális elképzelés tőlem,hogy a korrekt tájékoztatás jegyében ezt elvárjam.
A közgyűlési határozat szerint az it. döntést ( 7.-ét) megelöző 6 nap ami kb 2200 ft körül jön ki (bár nem pontos ez az érték mert csak grafikonról olvastam le,de ennyi meglesz minimum)
Ez alapján valóban diszkonton forog a papír...remélem mások is így gondolják
Elméletileg lehetséges az 5000 Ft-os jegyzés is,de reálisan elég távolinak tűnik.Ennyierővel megveszik a piacon 5000 Ft-i elég sok tételt kapna meg, esetleg utána jegyeznék...de akkor emelkednie kellene az árfolyamnak nem csökkeni...
Hozamvadasz: Nem volt titok a 7.-i IT ülés, többen tudtak róla, jelen topik hozzászólói közül is (legalább 5 embernek mondtam). Az IT ülést nem kötelező bejelenteni, és nem is volt titok (legfeljebb a tartalma), csak senki sem kérdezet rá. Pontosabban napelem már 8.-án kérdezgette (nem véletlenül), csak nem volt itt szinkronban, amikor én is.
Ne gyárts összeesküvés elméleteket. Véletlenül fél órán belül tudtam róla hogy volt, IT ülés...
Amúgy pedig nem vagyok benne 100% biztos, hogy a 7.-i IT ülés előtti 6 nap számítana... valószínű, de nem 100%. Az pedig megmutatja a minimum árat a maximumot meg tudjuk: 5k.
Ha lesz befektető, a jelenlegi árfolyam mindenképp diszkontos.
Azért az kiderült,hogy 2200 felett szeretnék a minimum jegyzési árat (ezt én is szeretném)
2200-ért nagy befektető nem fog jegyezni főleg,hogy már 1800 körül van az ár.(vagy még lentebb)
Az árfolyamkarbantartásra nincs elég pénz szerintem,mert kell a projektre...(üres könyv is ezt mutatja)
Pedig a korábbi lassú pár millás lecsorgásokat minimális vételekkel meg lehetet volna akadályozni.Most már több pénz kell a karbantartáshoz mélyebbről nehezebb lesz felrántani 2200 fölé.(és megnyugtatni a kedélyeket)
Napról napra gyorsul az árfolyam amortizáció és a forgalom is egyre nő...(a bizalom csökken)
Ha nem tesznek vmit nagyon gyorsan (árfolyamkarbantartás,vagy nagybefektető bevonása) az árfolyam olyan mélységbe zuhan,hogy nagybefektetőt nem találnak rá.(de kicsit se)
Az árfolyam pedig nekik is fontos hisz ezért is volt az elmúl két közlemény...
Mellesleg jó hogy tájékoztattak a november 7.-i
igazgatósági ülésről.
Ha összeesküvés elmélet párti lennék azt mondanám miért pont 7.-én tartották a az igazgatósági ülést,miért ilyenkor hozzák nyilvánosságra, és miért kezd el 8.-ától zuhanásba a Geni..talán azt mondanám hogy ha 2000 felett akarták a jegyzési minimumot akkor ez volt az utolsó dátumok egyike amit meg lehetett nevezni.
De honnan volt tudható,hogy ez volt az utolsó dátum?sehogy csak utólag...utólag megnevezték ezt a dátumot ...
De nem vagyok összeesküvés párti,bár ekkora zuhanás után az sem lenne lassan egyedi eset.
Egy cég szempontjából nagyon fontos a korrekt tájékoztatás,de a Geninél most ezt nem érzem...
pl. az ig.tanács ülése. Semmi sem indokolta,hogy eddig titokban tartsák,hisz a határozat egy már múltban megtörtént árfolyamra vonatkozott.
Ennyi nagyszerű műszaki szakember helyett inkább egy jó komunikátorra lenne szükségük.(rövidtávon)
Gyár nem épül műszaki szakember van,kommunikáció gyatra kommunijkációs szakember nincs... (nyerő kombináció)
Elég lett volna ha csak annyit közölnek,hogy mennyin lesz a jegyzési ár.Ezt inkább fogadták volna pozitívan,mint a mai közleményt...
Többet mondó lett volna bármely hírnél,ha inkább vettek volna saját részvényt.
Az idő pénz és ahogy telik úgy lesz egyre drágább a projekt megvalósítása.
Meglátásom szerint a befektetőkkel nem kis dolgon mehet a szőrözés,mert ennyi idő alatt megálllapodtak volna.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...