Nem tudom. Vagy az 1900-as az ökör, vagy aki megveszi. Az ilyen később szokott kiderülni.A KBC-s elemzésre és B.Egon híres-hírhedt technikai elemzéső többéves munkásságának minőségére kiváló példa a két elkészült elemzés közti differencia. Hangvételében, jellegében, kiegyensúloyzott-kiegyensúlyozatlanságában...és így tovább. Nem találgatnék, nem tisztem, hogy mi van e mögött. Arra hívom fel a figyelmet, hogy BE nem csak Genesist elemzett az évek során. Molt, 12K célárral fél éve. Econtet 135-ös célárral 1 hónapja.
Külön kiemelek egy részt. Kb így hangzott : innentől, a Genesis részvényt nyugodtan sorolhatjuk a Humet kategóriába, magára valamit adó befektető messze kerülje el a Genesis részvényt. Valahogy így hangzott.
Kérem. ez szubjektum. Ennek mi köze egy technikai elemzéshez?Na ennyit az objektív, visszafogott véleményemről. Az igazság az, hogy nem kis ideje figyelem Egont, jó okkal.
Mindegy az mi. De ezt nem viszi el szárazon, amit évek óta művel.
Lehet, hogy sok kisbüfivel jót tesz, mert amit felfelé vár, (5 %), az 80 %-ban bejön.
De biztos, hogy mégtöbb kezdő kisbüfit nem kevésszer kibeszélt feleslegesen, akár vesztőben is a pozijaiból , ezzel a "magára valamit is adó alapos technikai elemző" stílusával.
Szerintem van erre egy magyar szó : felháborítóan önkényes manipulátor.
Van két nézőpont, és kész. Ő a világvége verziót elmeséli. A másikat (érdekes) most, a Genesisnél megemlítette.
Másképp : ekkora hibaszázalékkal dolgozva nincs még egy szakma, ahol állásban lehetne maradni. Ő még abban van.
Persze, lesz a Mol 12K. 2097-ig lehet. Az még 90 év. Simán igaza is lehet. Naná.
Ne szórakozz Egon. Innen üzenem. Újra.
Nem utoljára.
vannak érdekes páciensek:
ez egyiket pl. teljesen nincstelenül a nyugati aluljáróból hozták be, állítólag mindenét elvesztette valami félresikerül tőkeátétes befektetésen....
nem tudom pontosan mibe fektetet, de gyanús hogy az kiabálja rángatózva: napelemgyár, napelemgyár, napelemgyár!!!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...