a józan paraszti frankó nekem azt súgja hogy akinek van pénze amit szeretne 2-3 év alatt megtöbbszörözni, de nincs kedve azzal szöszölni hogy új technológiák után keresgél,gyárakat tervez és mérnököket keres, csak odaadná a zsét hogy valaki ezt megcsinálja helyette, ő meg majd visszakapja a többszörösét, nos az beszáll akár ilyen feltételekkel is.
mert izélheti a piaci árat, ha egyszer a számára szükséges mennyiségnek csak a harmada van közkézen
és minek akarna többséget ha egyszer nem szakmai bef.? ha megbízik a projektben és abban aki csinálja akkor rendben. és nyilván olyat keresnek aki nem spekuláns hanem lát benne fantáziát hosszabb távon is
a kiszorítás nem a mai környezetben lehetőség hanem évek múlva talán, addig legfeljebb a paráztatással elszedik a részvényeket a kicsiktől.
egyébként meg nehogy az legyen mindennek a hátterében hogy az új büfi csak olcsón akar beszállni, ezért a piaci árat a béka segge alá nyomják..
az 1000 körüli beszállón biztos lenne jelentkező.
de te azt hajtogatod hogy nem is lesz!
és tökmindegy hogy szerintem meg lesz; a menedzsment szerint is lesz, ha már telket is vesznek és igazgatót is kerítettek
nem mehetnek ki simán a tőzsdéről mert a fund csak tőzsdei cégbe fektethet. kimenni akkor fognak ha végleg bebukott, ha összejön akkor nem áll sem módjukban, sem érdekükben
kiszoríthatják azt aki odaadja nekik a pakkját. aki nem adja, azt nem, ilyen 1szerű:)
Szomorú, de a hir szerint sincs meg a befektető. Az lesz itt a gond, hogy leverik az árat, ott beszállnak, utána az árf. nem fog felmenni, mivel már alig lesz közkész, és ekkor szivunk nagyot, mert hiába tartottuk a papirt, hiába indult be a project nem fogunk rajta keresni.
Mellesleg ha ez lemegy 1500-ra, akkor miért nem kapkodnak azok akik 2800-on soknak tartották? Nagyon úgy tűnik, hogy senkinek, még egy komolyabb spekulánsnak se kell. Ez óriási kockázatot jelent. 80% bukó érzékenyen érintene. Vajon van aki hitelből vett genesis papirt?
Persze, és ezzel lefaragjuk a költségeket 114 misiről 113990000 euróra. :)
Törölt felhasználó2007. 11. 13. 09:56
Egyébéként nagyon úgy néz ki hogy mesterségesen nyomják le,
itt már sajátrészvény vásárlás kellene , de
az meg nem lesz mert nincs rá felesleges pénzük.
Gáz ez akárhogy is nézem.
Egyébként megmondom én nektek a józan paraszti frankót.
Ki az a barom befektető aki a piaci ár majdnem háromszorosáért kisebbségi részesedést akar venni valamiben?
vagy többséget, vagy olcsóbban.
öreg, sosem írtam olyat.
Csak azt írogatom hogy NINCS BEFEKTETŐ.
és ez igaz is, már le is van írva.
sosem állítottam, hogyha lenne büfi akkor elhúznának a pénzzel.
megvették at telket, és?
bukni nem lehet rajta, az befektetés, ha nem jön össze majd eladják.
a kiszorítás az viszont lehetőség, ha beindul a gyár, és megkaptak minden pénzt, leviekben simán kimehetnek a tőzsdéről ha már nem lesz szükségük rá.
bodri:
akkor ez most egy átverés és le fognak lépni a pénzünkkel?
vagy mégis lesz gyár és addigra kiszorítanak mindenkit?
vagymivan?
döntsd már el hogy épp mivel próbálod fikázni:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...