buxi, hogyne tudnánk... Csak a sorok között olvasás veszélyes. Biztosra csak azt lehet venni, ami le van írva. az a baj, hogy a piac nagyon kevéséé bízik már a managementben ahhoz, hogy ennyire indirekt állításokat elfogadjon.
az igazság az , hogy lenne pár érvem amellett, hogy lefele beszéljem, meg pár amellett hogy felfele beszéljem, ezért inkább nem szólok hozzá, nehogy aztmondják, hogy nem vagyok hiteles...
Én akérhogy olvasom a közleményt, nem látok benne minimum 5000-re utaló jeleket? Ti mit olvastatok?? Arról van szó, hogy 100 milla EUR-ral emelnének tőkét... Szó sincs róla, hogy hány db rv-nyel...
sztem mondjuk a leányban való alaptőke emelés az úgy néz ki, hogy Genesis betolja a tőkét leányaiba, ami ott pozitív oldalon, itt meg negatív oldalon jelentkezik. szóval az eredményét a cégnek az sztem nem javítani fogja...
"Ezzel az alaptőke-emelés MINIMUM ára már ismert!!!"
Ez az siemens, errol ugattam en is (mar elnezest), de ugy latszik, h itt mindenki csak a kutyaugatast hallja meg. Tehat 2280-5000 Ft, a hir pedig arulkodik az 5000 Ft-os emeles valoszinusegerol.. ..ennyit tudunk.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...