Tudom. Felháborító is, hogy ezek a baromságok ennyi ideig is ott maradhattak!
Szerintem eddig Rényiék sem vették komolyan, vagy nem is tudhattak róla, mert nehogy már minden egyes brókercég belső firkálására reagáljanak.
De igy, hogy már a Tőzsdefórum honlapján is lehozták...
Egyre több elemzés tart indokoltnak 15.000-20.000 Ft-os Genesis Nyrt. árfolyamot a tőzsdén. A megvalósuló események alapján a diszkont egyre jobban kiárazódik a részvény árából.
Igen,ezt kellett volna tenni.Nem is értem, van egy befektetői kapcsolattartó,akinek gondolom feladatkörébe tartozik az irott,elektronikus sajtó figyelése,főnök tájékoztatása,stb.Ez egy komoly geller,remélem a tanulságot levonták.
Én nem fogom az összeset kikeresni (megtévesztést) olvassátok el Ti is, de ahogy zárul a mondókája az is oltári nagy baromság!
Itt az idézet:
"Van egy amerikai cég, amely napelemgyártással foglalkozik, a neve szintén Genesis. A hírekből nem mindig világosan kivehető, hogy a sok Genesis elnevezésű vállakozásból (napelemgyártó, alapkezelő, stb.) éppen melyikről van szó..."
Na meg még ez is:
"Ezt a beruházást nem is a tőzsdén jegyzett cég hajtja végre, hanem csak egy nevében hasonló ? "
Kérdezzen már rá vki, hogy Babicsnak van e vmi koze a Baumaghoz??? Esetleg nem o kotott Lászlo Urnak???::))) Esteleg van koze a Baumag orési minuszához??:))))))))))))))))
Emberek ismerem Egont, tényleg beteg. Sajnálom tényleg.
Ami az elemzést illeti a büncselekmény kategóriába illő.
Ezt nevezhetjük megtévesztésnek,árf.befolyásolásnak...stb.
babics meg monnyon le.
Igaz,hogy alkoholista?
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...