Szevasztok.
Mosatanság olyan keveset foglalkotam a Genesis -el, pedig ez hozta a legtöbb pénzt mióta tőzsdézem.
Szóval hogy áll tulajdonképpen a Genesis sztori ? :
- Megkezdődött már a magyarországi gyár építése ?
- spanyolországban megkezdődött a gyár építése ?
- hány millió euró támogatást kapott végülis a cég összesen ?
- mennyi pénze van a cégnek, és mennyi kéne még hogy beinduljon a termelés ?
ezek fontos kérdések, ha valaki tud összefoglalhatná egy kicsit, köszi.
Nagyon jo :) Ha ennek a fele fog megvalosulni a genikénél 2 éven belül akkor már boldog leszek! :-)
Törölt felhasználó2007. 11. 03. 14:35
Marqves!En szeptember 28-an ajanlottam a Firastsolart vetelre, aznap 117$ -on zart egy honapra ra 159$ volt a teteje; remelem mas is vett; viszont jovo hetre eladas szigoruan.
Végy egy részvényt, 5-10 évig rá se nézz. Élj az osztalékokból, és tíz év után menj el nyugdíjba. pl. otp 1996 -ban 85-125 ft. 2007-en 9000-11000ft+ évente osztalék!!! genesis king solar....
"Egy dolgot szeretnek elmondani, hogy ket nagybefektetonek szamito ismerosom akart jegyezni a reszvenyekbol. Ezt a Genesis tudtara adtam es azota is varom jelentkezesuket."
"olyan cegek menedzsmentjeben ne bizz aki elore meghatarozott profitrol beszelnek, akkor amikor meg semmi sincs"
Nem tisztem megvédeni Rényi Gábort, de most megteszem, ugyanis az 1000Ft-os EPS amit olvastál az én számításom volt. Ezt pedig egy jelenleg is működő solar cég, a First Solar pénzügyi mutatóit is segítségül véve tettem meg.
Egyébként még az induló vállalkozásoknak is kell, hogy legyen üzleti tervük, profittervük(ami a Genesisnek is van!) ugyanis enélkül, hogy nyernék meg szerinted a befektetőket?
Az igaz, hogy Rényi Gábornak volt egyszer egy megjegyzése, hogy 2010-re 20000Ft-ra várja az árfolyamot, de az én számításaim szerint ez még pesszimista kijelentés is volt tőle! No már persze, ha 2010-re meglesz a 250 MW kapacitás!
Az eredményt nem tudjuk,kivel mikor,milyen feltételekkel stb.
Az augusztusi sikeres volt.Jegyzési garancia nélkül kell,hogy legyen(ek) valaki(k) a tarsolyban.
senki nem tud itt semmit, csak egyre jobban sejthető hogy gáz van.
2 hónapja lapítanak a jegyzésről, ez már nem véletlen.
amúgy meg minden héten ez a szöveg, aztán csak telnek a napok, hetek és semmi, az ár meg csorog lassan de biztosan lefelé.
"A tranzakciók során elsősorban intézményi befektetőkre számítanak, olyanokra, akik az új energiaforrások iránt érdeklődnek. Az elmúlt hetekben számos ilyen csoporttal folytattak tárgyalásokat, amelyek alapján a jelen kibocsátásnál már nincs szükség a legnagyobb tulajdonos, a Genesis Investment Found garanciavállalására."
(Forrás:VG)
Mérföldkő a társaság életében.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...