Szarakodik a gepem, elment az elobb a hozzaszolas felbehagyva... ...szal este mar olvastam a hirt angolul, ott neveket nem emlitettek... ...lehetseges, h az a yahoo finance-es dolog sem volt veletlen...
A világon semmi köze a genesis médiának a genesis energyhez.
A médiára van vevő, az energy bukóban, mert nincs rá érdeklődés.
GÁZ EZ NAGY GÁZ!
LEERESZT A LUFI.
Törölt felhasználó2007. 10. 31. 04:51
biztos ez is gázártámogatással függ össze...Tessék mondani, nekünk ki kompenzálj a lufinkba a gázt ?
én valami szilángázról hallottam amit be akarnak szerezni, szerintem az is csak arra kell, hogy lufit fújjanak vele, lehet hogy jobb mint a hélium...
Törölt felhasználó2007. 10. 31. 04:12
hát ja, Lehet ,hogy a Kókával kéne beszélni..
MEnnyit kóstál egy kamuhír, vagy a Cnbc-t kéne lefizetni...esetleg az andalúz kormányt, ahogy eddig is tette a menedzsment...elfogyott a lovetta a hírekre, vagy mi van ?
Vegyenek már egy nagy levegőt és fújják már tovább a lufit :)!!!!!
sikagj: ha ennyire szeretsz (Te is) spekulálni, gondolom feltűnt már a WestEnd Pláza Nyugati tér felőli bejárata fölötti hatalmas, dél felé néző, ferdített üvegfala, mely pontosan merőleges a Nap legnagyobb zeniten lévő beesési szögére. A Trigránit - Genesis együttmőködés keretében, mely jól láthatóan jó előre előkészített projekt, idővel átlátszó vékonyfilmes napelemekkel vonnák be, hogy energiával lássa el a kormányzati negyedet (természetesen az állami támogatás sem véletlen)...
Gyártsunk még összesküvési, ill. spekulációs elméleteket...
Nagyon úgy tűnik egy városi legenda születésének lehettünk tanúi...:
A Genesis részvényeit bevezette egy ismeretlen kisrészvényes a nagy Londoni Értéktőzsdére, de mivel egy hét alatt sem tudott ott eladni részvényt, a kivezetés mellett döntött. A történetnek vége... egyelőre.
mindvégig ebben reménykedtem.
ötmilliárdos beruházás, fejlesztés Oroszországban, s ide ahhoz képest egy csekélyke sem jutna?
ugyan!
föltéve, ha igaz, hogy remek üzlet, nagy buli a solar....
ha a T. megveszi a telkeket, megtervezi és fölépíti az épületeket, majd kiadja bérbe a G.-nek, a projekt megvalósítása jóval egyszerűbbnek tűnik.
csak nekem?
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...