Na ja...viszont erdekes hogy, arat nem irnak melle...ha egy letezo masik (mar bevezetett) Genesisrol lenne szo, akkor ott lennenek a helytelen arfolyamadatok is nem?
Persze minden lehet...eleg szopo ez a sok nevazonossag mindenkepp.
Figyelem!
A hír kacsa. Egy másik Genesisről van szó.
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 14:59
Holnap kereskednek a Genesis részvényekkel Londonban? vagy nem? A vezetőség tudta nélkül? vagy tudtával? akkor hol marad a hivatalos tájékoztatás? Vagy az egy másik Genesis egy nagyon hasonló névvel? Mátr megint felmerűl, hogy több Genesis van??? Akkor most kinek igértek állami támogatást nyáron??? Most valami ködösítés folyik? Ez nagyon nincs jól így, mert a "papír" azt az egy dolgot veszíti el amit eddig megelőlegeztek neki : a bizalmat!
Mercurius levele ébresztett fel a szabim közepén, úgyhogy nekem teljesen új ez a londoni bevezetés. Én is úgy gondolom, hogy Rényi többet tud, mint amit mond. Nem ismerem az angolszász gazdasági jogot, de nem hiszem, hogy egy max 5%-os tulajdonos csak úg bevezethetne egy papírt a tőzsdére. Márpedig itt nagyobb tétel nincs egy kézben csak a Fund-nak. Ha a forrás valós (én magam nem ellenőriztem le, csak a beírásokból tájékozódom) logikus opció lenne, hogy a nagybüfinek készítik a terepet. Mert ugye a Fund még az 50%-hoz sem ragaszkodik a cégben, azaz nagyobb vevőről van szó. Lassan csicseregnie kellene valamit a vezetésnek, mert mindjár 1-essel keződik az árfolyam.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...