Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
"Nem lesz 300 a hét végére?Azt mondod? Szerintem meg 350-400is!" Aki itt most nyert annak érdemes lehet Holnap már elkezdeni a set-et gyűjteni, a fenti beírás optimizmusra ad okot.
Törölt felhasználó2018. 05. 28. 19:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sobadi úr vételei és megjelenése hozta a fordulatot. De mivel ő itt nem lesz hosszútávú befektető, így annyira nem lennék optimista. Szerintem ma vett kb 100-120k papírt, holnap 30%át dobhatja is, akár 60-65közt. Két napra jó pénz, és lehet menni ebböl set-be berúgni a motort ami 300 fölé viszi.
Lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy kbr tényleg akar valamit kezdeni a céggel és nem csak a pénzt akarja szipkázni... Másra én már nem akarok gondolni...
Szerintem ma is jönnie kell egy bennfentes eladási hírnek. Nem látom át, miért szállnak ki? Vagy bedől ez is az miatt hogy nincs konkrét jövőkép a cég előtt, se hyd, se "vizgyártás", se víz tőzsde, se watercion, semmi nem működik abból amiről eddig szó volt. Vagy valakik átveszik? De eddig csak kbr került 5% fölé.
Hírnek hír, csak épp nem feltétlenül pozitív: Rendkívüli tájékoztatás - Bennfentes személy részvénytranzakciója
2018. május 28.
A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(7623 Pécs, Megyeri út 25. III. em.; adószáma: 23174586-2-02) tájékoztatja a Tisztelt
Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról.
Molnár Lajos, a Társaság felügyelőbizottságának elnöke 2018. május 25-én tőzsdei
ügyletkötés keretében 85.000 db FUTURAQUA törzsrészvényt (ISIN kódja: HU0000107362)
értékesített 47,5 HUF átlagáron a Budapesti Értéktőzsdén, a Random Capital befektetési
szolgáltató közreműködésével. Pécs, 2018. május 28.
FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
hej, kbr, te voltál ? :) ma nem lettem csúcseladó, az biztos:) 44.3-on kaptam fél 10-kor , aztán vártam, vártam, nem jött lejjebb, délután 3-kor még vettem rá 47.2-n, miután visszajött 49-ről, de az összeset eladtam 49.1-en:) utána kezdett vágtatni, csak már kiszaladt alólam a ló:) hát... ez van:)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi